aslan.hakan12 Yaw arkadaşlar gs nin başındayım. bu sezon ilk maçımda berabere kaldım sonra 3 maç yenildim . Oyunculara bakarak gitmesiyle gelmesi gereken oyuncuları ve oluşturmam gereken taktik ile ilk 11 i yazarsanız sevinirim. Öneriler için şimdiden tşklerrr...!!! :gurup: Oyuncular : Mondragon Song Hakan Ünsal Anthony Vanden Borre Orhan Ak Franck Ribery Flavio Conceiçao Hasan Sas Necati Ates Maxsim Shatskikh Hakan Şükür Fevzi Elmas Suat Usta Ergün Penbe Hakan Yakin Cihan Haspolatlı Volkan Arslan Ümit Karan İbrahim Yavuz Bülent Korkmaz Stjepan Tomas Ayhan Akman Arif Erdem
Genghis_Khan Orjinal Mesajı Yazan: aslan.hakan12 Yaw arkadaşlar gs nin başındayım. bu sezon ilk maçımda berabere kaldım sonra 3 maç yenildim . Oyunculara bakarak gitmesiyle gelmesi gereken oyuncuları ve oluşturmam gereken taktik ile ilk 11 i yazarsanız sevinirim. Öneriler için şimdiden tşklerrr...!!! :gurup: Oyuncular : Mondragon Song Hakan Ünsal Anthony Vanden Borre Orhan Ak Franck Ribery Flavio Conceiçao Hasan Sas Necati Ates Maxsim Shatskikh Hakan Şükür Fevzi Elmas Suat Usta Ergün Penbe Hakan Yakin Cihan Haspolatlı Volkan Arslan Ümit Karan İbrahim Yavuz Bülent Korkmaz Stjepan Tomas Ayhan Akman Arif Erdem Aynı dert bende de var. Biraz önce yeni oyun açtım. ne yapacağımı bilmiyorum. kimleri alayım, kimleri satayım , hiç fikrim yok. Ben taktik olarak Champion77'in 2. versiyon taktiğini denemeye karar verdim. Antreman olarak da elimde bir tane hileli bir program var. bütün özellikleri ful gösteriyor ama haftalık çalışma programında hep rest gözüküyor. ilgilenirsen sana göndereyim..
aslan.hakan12 ben de az önce buldum o programı netten. ayrıca diablo tactiğide uyguladın mı süper oldu kadro. çıktığım ilk maçta 5 - 2 yendim rakibi hemde deplasmanda . bu arada eğer fm nin tr yamasını istiyorsan göndereyim tabi hepsi diil %65 mi 70 mi ne. ama hiç yoktan iidir. zaten 1 - 2 hafta içerisinde %100 ü türkçe olan ve kusursuz bi yama çıkıcak . o zamana kadar idare etcez bunla artık başka çaremiz yok
Genghis_Khan bende diablo ile oynadım ama biraz değişiklik olsun istedim. onun için champion77 nin taktiğini denemek istiyorum. türkçe yama hiç hata felan verdiriyomu performansı nasıl. boyutu kaç MB.
aslan.hakan12 yamanın boyutu 1,71 mb eğer istersen koyim. champion 77 bende de varmış bi maç deneyim şunla eğer kazanamazsam pataklarım seni. :P :d
pepe 4-4-2 attacking tavsiye ederim. Kalede mondragon defans cihan(song) - song(tomas) - a.v.borre - h.ünsal(e.penbe) orta saha Ribery(h.sas) - s.conceıcao - volkan (e.penbe) - H.sas(E.penbe) forvet necati - h.şükür(ü.karan)
Shevchenko abi bırakın ya oSa'nın bir taktiği war müthiş am geriye doğru geliyor ml ve mr okları ilerde süper walla antrenmanda oSa'nın antrenmanı