scuk ya bende Knight Empire Setup Version full client linki çalışmıo bana oyunu indirebileceem bi adres verebilirmisiniz
CombocuTR Orjinal Mesajı Yazan: Zombie Ben normal upgrade yaptırıyorum 5 kb ile indiriyor limitmi koymuşlar napmışlar Çünkü herkes şuan indirmeye çalışıyor.Sınırı koyma sebepleri kullanıcıların bağlantı hızları farklı olduğundan aradaki download hızı farkı önlediler.Böylece fazla yüklenme olmayacak.Size tavsiyem sabredin ;)
CombocuTR Orjinal Mesajı Yazan: The_Mangler Arkadaşlar KO oynadım da KE hakkında bilgi sahibi değilim. KE onun daha da gelişmişi mi? Evet kesinlikle daha gelişmişi ben ikisinide oynadım.KE grafik.item,upgrade ve monster bakımından daha gelişmiş.Yerden düşen itemlerin gelişmiş olması gayet iyi.
Zombie Oyuna girer girmez yarım kalan Upgrade işini halledeyim dedim chitin armoru yaktım +2 den 3 e geçerken gitti güzelim armor parada yok !!! K E ye böylece kötü bir başlangıc yapmış oldum :(
CombocuTR Orjinal Mesajı Yazan: Zombie Oyuna girer girmez yarım kalan Upgrade işini halledeyim dedim chitin armoru yaktım +2 den 3 e geçerken gitti güzelim armor parada yok !!! K E ye böylece kötü bir başlangıc yapmış oldum :( Cursed Upgrade Scroll kullanırsan tabi yanar +4 e kadar Upgrade Scroll sonra ister Bleesed Upgrade Scroll ister Upgrade Scroll kullan.Tabi çeşitli upgrade teknikleri var.Bunların hepsini buraya yazacağım.
Witch-King ya KE berbat olmuş bi tane saber toothu tek başıma manasız kesemiyom bu arada lvl 41 mageyim
Zombie Orjinal Mesajı Yazan: CombocuTR Cursed Upgrade Scroll kullanırsan tabi yanar +4 e kadar Upgrade Scroll sonra ister Bleesed Upgrade Scroll ister Upgrade Scroll kullan.Tabi çeşitli upgrade teknikleri var.Bunların hepsini buraya yazacağım. Yok be hoca okadar kazma değilim :)bu anvilin orda bitane aşlı eleman varya ondan aldım 260 k mı ne o paraya upgrade scroll cursed değil yani :o
Witch-King Arkadaşlar KE de moradonda kecoon captain kestim içinden kekuri ring çıktı vallaha çok sevindim.....
Zombie Orjinal Mesajı Yazan: Witch-King Arkadaşlar KE de moradonda kecoon captain kestim içinden kekuri ring çıktı vallaha çok sevindim..... Höh şansa bak :)
Witch-King 47mye sattım kekuriyi 35my manyak bi asa aldım attack power 96 glacier damage 56 12 m param kaldı
stavros Orjinal Mesajı Yazan: CombocuTR Cursed Upgrade Scroll kullanırsan tabi yanar +4 e kadar Upgrade Scroll sonra ister Bleesed Upgrade Scroll ister Upgrade Scroll kullan.Tabi çeşitli upgrade teknikleri var.Bunların hepsini buraya yazacağım. ke de cursed ugrade scroll kalkmış olması lazım wormlardan fln nuslar düşmüyor mu ?Ke de cus=nus.Blessed aynı.
Witch-King uzun zamandır sadece baklamakla yetindiğim lvl 35 kağıdını satın aldım artık ortalığı dağıtıyom :)