CombocuTR Bu oyun hileciler ve ağzı bozuk Türkler yüzünden çığrından çıktı.Bende o yüzden bıraktım ama oynayan herkese tücrübemle yardım etmeye devam ediyorum.
japonoski ya kardeşim gıcık olacam birtürlü siteye girmiyor (you are not authorized to view this page)diyor kafayı yiyecem yaaaaaaa ne karakter yapabiliyorum ne yeni IP alabiliyorum.
*EmPeRoR* Orjinal Mesajı Yazan: mcankandemir ooo çoktan kapandı ayrıca ares lwl 62 roque cvcv liler varsa kasabilirim;) Assassin mi Archer mı? Ben de yeni açtım.Beramusta rogue lvl 35 oldu.
R@PP€R Orjinal Mesajı Yazan: japonoski ya kardeşim gıcık olacam birtürlü siteye girmiyor (you are not authorized to view this page)diyor kafayı yiyecem yaaaaaaa ne karakter yapabiliyorum ne yeni IP alabiliyorum. ne tesadüf aynı şey benim arkadaşmın bilgisayarında da oluyor :D
zözden Oyunda yeni bi char açtım.Priest. LVL 10 olduktan sonra skilleri açtırdım.Skilleri açtırınca skillerin isimleri deişti.Strengh özelliği heall 400 bilmem ne oldu.Bütün skillerin isimleri deişti.Görevleri aynı ama.Yardım:(
scarface1023 ewet ߀nde ßeramusta yeni char açtım.LwL 45 nick yavru.isterseniz geLin ßeraßer kasaLım...
japonoski oyunun web sitesine neden giremediğini öğrendim.Adamlar siteyi türk IP lerine karşı banlamışlar ve bizde o yüzden siteye giriş yapamıyoruz.
alperr beyler diesde oynayın iyi server haa lvl51lik mageim var karus gelin lvl kastıram size....beyler bana pelerinli clan bulunnnnnnnnnnnnnn ID:ALPER_TR JOB:SORCERER LVL:51 KARUS SERVER:DİES knight online simdiye kadar gördüğüm en müthiş oyun
CombocuTR Şu yeni haritalar güzel olmamış yaa.Gerçi ben 5 ay önce bıraktım ama olsun.Ben olsam o haritalarda oynamam iğrenç :mad:
cagataykarakartal bende cuma başladım 2 günde levelim 27 oldu beramus 1 deyim isteyen varsa parti kurarız
patex beyler böyle olmucak yaw baksanıza gm sapıttı boss salıp duruyo oraya buraya adıda:Elarot gibi bişi!!! :(
*EmPeRoR* Server: Beramus Nick: _DooM_01(Ben yazmadim) Level: 51 Specialty: Cleric(Buff-Heal) Clan: Yok NP: Az bisi war sölemim onu da:D