JACK__SPARROW Orjinal Mesajı Yazan: karakus.emre ya babalar şu pes 4 ün türkçe yamasını hangi sitede bulabiliriz bu sitede :p
Ahmedhassan BJK BJK BJK FORUMTRBJK ÖLÜMÜNE BJK SeNiNLe aĞLaDıK SeNLe GüLDüK BiZ SeVDaMıZ uĞRuNa CaNLaR VeRDiK BiZ SiYaHıN ZiNDaN oLSuN BeYaZ aYDıNLıK HeRKeSe NaSiP oLMaZ BEŞİKTAŞLILIK
fpotur Orjinal Mesajı Yazan: LAST EMPEROR arkadaşlar bende we turka 2.0 yuklu herşer çok guzel tek bir sorun war .. turkçe spiker isimleri solemiyor yani maçı anlatıyor ama oyuncu isimlerini sölemiyor aynı sorunu yaşayan warmı yardımlarınızı bekliyorum...?? var cunku arkadas edıtpes4optionfile.exe dosyasının zlib-1.1.3.dll dosyasını koymayı unuttugu ıcın edıt .exe yı calıstıramıyoruz ve ısımlerı degıstıremıyoruz o yuzden ısımlerde ıspanyolca spıker konusuyor emegın cok super ben begendım acıkcası yenı fıfadan pes e gecen bırı olarak...
caner1000fb bende var türkçe yama gönderebilirim mail adresini ver hemde we turka v2.0 13 partını da yollarım sana maille ok isteyen sölesin
rocco69 ya bizde bunu yapa blirmiyiz nasıl bi spikerle yapılıyo bu. ev arkım deli ingilzgibi konusuyo pust.ona cevirttirir geyik yorumlar katar eglenceli bişiler yapıla bilir. gerçi freekick erdiinde taç verdi die yorumda duyuyoruz ingilizcede ama neyse. ama winngde japon spikerin üstüne tanımam. letoleto (nedved) die bagırısı. ya o milanın taraftarı:D
ANKARADANMEHMET YA ARKADASLAR NERDE BU TURKCE SIPIKER BEN BULAMIYOM YA BI TURLU BI TANE BULDUM ODA 9 SATTE YUKLENIYO
salihbertan ya arkadaş bide bunu hangi programdan yaptığını söyleyebilir misin bende de biraz ingilizce ve geceleri boş vaktim oluyor pes5 le bu konuda uğraşmak istiyorum