gurayerdem Orjinal Mesajı Yazan: aragorn_85 galatasaray lılar hiçbir işle uğraşmazz.. bide millete laf atarsınınz siz ne biçim adamsınız emeğe saygı gösterin birazz bee.. terbiyesizliğe hiç gerek yok..isteyen alır isteyen almaz... :silah: :silah: :silah: aragorn_85 tamımıyla sana katılıyorum... bunların alayı aynı... ellerinden hic bişi gelmez bide yapmaya calısanları engeller.... omerdogan sen kimseye bakma sana sonuna kadar güveniyorum sen herkese ragmen bu işin üstünden gelirsin... Allah yardımsın olsun........
serkann bak ya adamı ayar etmeyi o lafı kim sölediyse onu eleştirin bunların alayı aynı faln noluyo bira akıllı laflar yapın
artans1905 açıkça görüldüğü gibi forumu kullananların büyük çoğunluğu Galatasaraylı o zaman bütün foruma bu lafları söylemiş oluyorsunuz dikkatli olalım.......
felipe arkadaşlar kötü bir laf söylediysem özür dilerim bi daha yapmam omardoğan abi sendende özür dilerim işte o heyecanla oldu yeni girdim de ben bu foruma
cracks Orjinal Mesajı Yazan: aragorn_85 galatasaray lılar hiçbir işle uğraşmazz.. bide millete laf atarsınınz siz ne biçim adamsınız emeğe saygı gösterin birazz bee.. terbiyesizliğe hiç gerek yok..isteyen alır isteyen almaz... :silah: :silah: :silah: terbiyesizlik yapma lan...o adamın yaptığuından benmi sorumlu oluyorum.adamı tanımıyorum ettmiyorum.o zaman bi fenerli gitsin bi taraftarın boğazını kessin paramparça etsin.tüm fenerli taraftarlar sorumlu olsun.hapse girsin.ne dersin..dikkatli konuş
omardogan Herkese slm. Bazı arkadaşlar yaptığınız kadarını gonderin diyo. Sizden biraz sabretmenizi istiyorum. Yarın sınavlarımız basliyo. artık 2 hafta hiç uyuyamam. Sizden bişey daha rica ediyorum , Sınavlarımız için SINAVLARIMIZ İÇİN BİZE DUAN EDİN :o
gurayerdem Orjinal Mesajı Yazan: omardogan Herkese slm. Bazı arkadaşlar yaptığınız kadarını gonderin diyo. Sizden biraz sabretmenizi istiyorum. Yarın sınavlarımız basliyo. artık 2 hafta hiç uyuyamam. Sizden bişey daha rica ediyorum , Sınavlarımız için SINAVLARIMIZ İÇİN BİZE DUAN EDİN :o Sınawlarında BASARILAR SANA... Allah yardımcın olsun..... iyi haberlerini bekliyor olacagım......
serkann abi sabır diyosunda bu işin bitimine az bi süre kala bu konuyu açsaydın milletde bukadar merak etmezdi.... :D :D :D
gurayerdem Orjinal Mesajı Yazan: serkann abi sabır diyosunda bu işin bitimine az bi süre kala bu konuyu açsaydın milletde bukadar merak etmezdi.... :D :D :D ya hala eleştiriosunuz adamı.... sınawı warmıs o napsın... sınawı bırakıp spiker olayıyla mı ugrassın.... adam yapıo iste.....inamayan yapamaz diyen beklemsin o zaman yapabiliolarsa kendileri yapsınlar da bizde görek.....omerdogan sınawlarından sonra spiker olayını sonlandıracaktır ben inanıyorum........ BASARILAR sana omerdogan SINAWLARINDA ve SPİKER CALISMALARINDA..........
suran Abi sırf türkçe spiker yapıyonuz diye pes 4 ü yeniden kuruyorum.Bakalım spiker i yükleyince nasıl bir hava vercek oyuna?
serkann bide biz bu olay kolay inanmıyoruz sen yalan sölüyosun gibi laflar etmedik adamı haste etmeyin.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................
suran Yamayı en sonunda kurdum.Başlangıç olmasına rağmen türkçe spikerle oynamak apayrı bir zevk veriyor hem başka oyunlar içinde bu olay başlar artık.Ben herhalde bi 30 yaşımda görürüm diyodum şöyle güzel ve içeriği türkçe olan oyun ama omar dogan gibi arkadaşlarımız sayesinde oyunun menüleri türkçe nasipse sesleride türkçe olmaya başladı.Ben böyle olduğu için bir türk oyuncu olarak gurur duyuyorum, omardogan arkadaşımıda tebrik ediyom.İnşallah en kısa zamanda tam versionunuda çıkaracaktır.Kendisine güveniyorum.Bol şans.
alpaydinalp yamayi sadece spikerin yok taca cikti yok efendim az farkla disarida gibi oyun icinde konusmalari arti sadece 4 buyuklerdeki futbolcularin isimleri uzerine calisilsa bence o kadar uzun surmez...Konami dekilerin gunde 8 saat calismalari her dilde onca futbolcu ismiydi stad di cart ti curt tu onlar o kadar islerini uzatmistir mac yaparken spiker pek fazla bisey konusmuyo sag kanat a acildi sol kanata acildi az farkla disardi da bilmem ne bide bunlarin uzerine dort buyuklerdeki futbolcular eklense sadece bence daha akillica olur fazla da surmez gibi geliyo.icinde degilim ama konunun yaniliyomuyum
gurayerdem Orjinal Mesajı Yazan: serkann sanamı sorduk atlama ordan burdan ne demek banane bi tek sen mi varsın bu forumda...... tepki bile gösterceksen dogru düzgün sözcükler kullan....... nese uzatmayalım olay kişilesmeye basladı...... bu arada önceki sayfalara bak kolay diyenler var... zaten benim lafım da onlara ama sen üstüne aldın.. diyeceksin gs'lılara dedin.. ewet dedim cünkü genelde onlar yapıo bu tür isleri.....................
CHaSsSo Vallah cok müthis olmus eline agzina saglik kardesim su patchi bitirirsen cok daha süper olur ben yine sildim ve orijinal ingilizce verisonu kullaniyorum cünkü yari türkce yari ispanyolca pek zevk vermiyor ama tamami geldimmi harika olur basarlilarinin devamini dilerim :applause: