Kapkaççıların 50 metre sürüklediği genç kıza kimse dönüp bakmadı, yardım eden bile evinin yakınına bırakıp kaçtı! .

Onlarca insanın gözü önünde
İş çıkışı annesinin evinin bulunduğu Sefaköy'de otobüsten inen Özgül Yıldız isimli genç kadının çantası 4 kapkaççı tarafından çalınmak istedi. Özgül, can korkusuyla çantasını bıraktı ancak, çantasının askısı pantolonunun düğmesine takıldı. Kapkaççılar içinde 2 tane cep telefonu ve 300 milyon lira olan çantayı almak için Özgül'ü 50 metre yerlerde sürükledi. Çantayı almayı başaran kapkaççılar hızla kayıplara karıştı.
Yardım feryadına yanıt yok!
Onlarca insanın gözü önünde cereyan eden olaya kimse müdahale etmedi. Kapkaççılar ellerini kollarını sallaya sallaya kaçarken, yerde başı ve dizleri parçalanmış halde yatan Özgül'ün 'Yardım edin' feryatlarına kimse dönüp bakmadı bile. Şoka giren genç kadın, son bir hamleyle kendini yoldan geçen bir aracın önüne attı. Binbir yalvarmayla Özgül'ü araca alan şoför, genç kadını evinin yakınında bırakıp kaçtı.
Kapkaççıyı yakalatana lüks daire
Kapkaç mağduru Özgül Yıldız'ın müteahhit abisi Öztürk Polat, kapkaççıları yakalatanları ödüllendireceğini söyledi. "Bu terör ortamı devam ederse kendi önlemimizi kendimiz almak zorunda kalacağız" diyen Polat, kapkaççıları yakalatana 50 milyar lira para ya da 80 milyar liralık dairesini bağışlayacağını söyledi.
İnsanlık öldü mü?
Kapkaççılar, kaldırımda yürüyen genç kadını, onlarca kişinin gözü önünde 50 metre sürükledi. Kanlar içinde kalan kadına, hiç kimse yardım etmedi.
Ölümden dönen talihsiz kadının erkek kardeşi, "Vergisini ödediğimiz ülkede rahat rahat dolaşamayacak mıyız?" diye tepki gösterdi.
İstanbul'un hemen hemen her yerinde kabus yaşatan kapkaççıların son hedefi, 1 çocuk annesi bir kadın oldu. "İnsanlık nerede?" dedirten korkunç olay, önceki akşam Sefaköy'de yaşandı.
ÖLÜMDEN DÖNDÜ
2 gün önce çalışmaya başladığı Ataköy Atrium'daki kuaförden çıkan Özgül Yıldız (34), annesinin Sefaköy'deki evine gitmek için minibüse bindi. Saat 21.00 sıralarında Sefaköy otobüs duraklarında minibüsten inen 1 çocuk annesi genç kadın, bu sırada bir otomobilde bulunan 4 kapkaççının saldırısına uğradı. Otomobilin ön camından sarkan bir kapkaççı, Özgül'ün çantasına asıldı. Ancak, çantanın askısı genç kadının pantolonunun düğmesine takıldı. Tüm çabasına rağmen askıyı düğmeden kurtaramayan Özgül, onlarca kişinin gözleri önünde kapkaççılar tarafından yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kanlar içinde kalan kadının, içinde 2 cep telefonu, 300 milyon para ve kredi kartları bulunan çantasını alan kapkaççılar, kayıplara karıştı. Acılar içinde kıvranan genç kadın, yattığı yerde uzun süre yardım bekledi. Ancak, gözyaşları içinde feryat eden Özgül'e yardım eli uzatan çıkmadı. Tüm gücünü kullanarak bir otomobilin yolunu kesen genç kadın, araçtakiler tarafından "evinin yakınlarına" bırakıldı. Her tarafı yara bere içinde kalan Özgül, evine kadar güçlükle gidebildi.
'KAHKAHA ATTILAR'
Hastaneye kaldırılan genç kadının başına, 4 dikiş atıldı. Yaşadığı şoktan uzun süre kurtulamayan Özgül, şunları söyledi: "Sürüklenirken, bir an öleceğimi düşündüm. Çantamı alan kapkaççılar, uzaklaşırken zafer kahkahaları atıyordu. Kimse yardım etmedi. İnsanlık ölmüş." Genç kadının ağabeyi Öztürk Polat ise, "Bu ülke için vergi ödüyoruz. Yetkilileri, bu terörün bitmesi için göreve çağırıyorum " diye tepki gösterdi.
Mustafa PAMUK-MERKEZ