Geyiq Team arkadaşlar bende 6600 var daha önce ilk TURKCELL yazısı olduğu için BOS yazıp 3131 e yolladım onun yerine boş bir diktörtgen geldi...acaba eski turkcell yazısını geri getirebilirmiyim ?? nasıl ?
NetSky ya bu telefon ayarlarından operatör logosu diye bir yer var ordan kaldırılabiliyo sanırım. 6600 da varmı bilemem. bende 3510i varken bende aynısını yaptım sonra kaldırdım bu yöntemle :D
The Groove bendede wardı bu sorun.Bazı wap sitelerinde "operator logo sil" bölümü war oradan yok edebilirsiniz.Mesela wapsitem.com yada ertelwap.com gibi sitelerde :scn_onay:
Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: Mean Machine bendede wardı bu sorun.Bazı wap sitelerinde "operator logo sil" bölümü war oradan yok edebilirsiniz.Mesela wapsitem.com yada ertelwap.com gibi sitelerde :scn_onay: abi girdim ertelwapa sora operatörologosu sil e tıkladım beyaz bi ekran çıktı karşıma napcam ki sonra
The Groove bi program gibi bir şey göstermesi lazım.onu indirince açıyorsun,LOGO diye bir yer war ona off diyosun.İstiyorsan programı sil yine logo kalmıyor
Geyiq Team beyaz ekranda seçeneklere basınca kaydet çıkıo ona tıklayıncada galeride görüntülere kaydediyor :)
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 arkadaşlar bende 6600 var daha önce ilk TURKCELL yazısı olduğu için BOS yazıp 3131 e yolladım onun yerine boş bir diktörtgen geldi...acaba eski turkcell yazısını geri getirebilirmiyim ?? nasıl ? bende işe yaramıştı