İşte yollamış olduğum mesaj.
-------------------------------------------------------------------------
Merhaba;
Artık sizin de bizi düşünme vaktiniz gelmiştir diye düşünüyorum. 23 milyon aboneye ulaşmanızın sebebi vermiş olduğunuz hizmet değil sadece ve sadece Türkiye’deki açılan ilk operatör olmasız yani isminizin olması.
Diğer operatörler kampanyalarını ardı ardına sunsun, eski kampanyaları daha süresi bitmeden yenilesin ama siz sadece durun orda. Bu olacak iş değil...!
Ayda yılda bir kampanya yapıyor gibi görünüyorsunuz ama bence bu bana/abonelerinize yapmış olduğunuz bir hakarettir. Çünkü kampanyada koşullar kaynıyor; ilk dakikadan sonra, Mart ayı süresince gibi. Daha önce yapmış olduğunuz kampanyalar da bu şekildeydi.
Bas-konuş hizmete GİRMİŞTİR şu zamana kadar ücretsizdir olayını ise hiç unutmayacağım.
1 Bas-konuş sadece aynı marka ve aynı model telefonlar arasında nadiren de olsa kalitesiz bir şekilde oluyordu.
2 Sadece Turkcell aboneleri arasında gerçekleşiyordu.
Bu mu sizin hizmet anlayışınız.
Bu uygulama dünyanın her yerinde ayrı telefonlar ve ayrı operatörler arasında gayet sağlıklı bir şekilde uygulanabiliyor.
Şu anda hizmet nasıl bilmiyorum ama HİZMETE GİRMİŞTİR dediğiniz an şu anki şekilde olması (yukarıda anlattığım biçimde hizmet verdiğinizi varsayarsak) gerekiyordu.
Bu ilanınızdan sonra sırf bas-konuş hizmetinizi ücretsiz olarak denemek için yüzlerce $ vererek telefon alan çok kişi olmuştur. O anda o özellikteki telefonların da Türkiye’ye yeni gelmiş olduğunu düşünürsek o telefonların şu anki fiyatlarından daha pahalı olacağını da biliyor olmalıyız.
Benim sizden isteğim en geç MART ayı SONUNA yada NİSAN ayı BAŞLARINA kadar en azından öğrenciler için diğer operatörleri kıskandıracak bir kampanya yapmanız.
Eğer bu şekilde devam edecek olursanız çok abone kaybedersiniz çooooooook.
Şahsen ben yukarıdaki yazdığım koşul gerçekleşmez ise hattımı başvurarak kapattıracağım.