Mr_Anderson Arkadaşlar ben koyu Konyaspor'lu olarak Zafer Biryol'un suratını istiyorum, yapabilecek var mı?(Hemde GS'liyim ;) )...Ben Koya Atatürk Stadı + Pankartları + Taraftar sesleri + Formaları + vs.. yaptım..ama ilgi görmeyeceğini düşündüğümden yayınlamıyorum..Doğrumu ediorum ? :gol:
KingH vallah zafer neden ilgi görmesin, bilmem :D bence zafer Fatih Tekke'den on kat daha iyi forvet.. YASA ZAFER BIRYOL COK YASA!
SonKatip Konuya öyle bir başlık atmışsın ki; "Zafer Biryol'un suratını istiyorum :)" korktum. Adamın ölüm emrini verir gibi... :D
KingH Orjinal Mesajı Yazan: SonKatip Konuya öyle bir başlık atmışsın ki; "Zafer Biryol'un suratını istiyorum :)" korktum. Adamın ölüm emrini verir gibi... :D evet *surat* bende komik buldum... :cokkomik:
NightWolf15 ya anderson bende konya lıyım yaws walla gs den sora konya ile oynamak bana keyif verir bekliorum yamayı hadi .....
cag1 bende konyalıyım yamalarını yayınlamanı çok isterim o yamaları yaptığına göre biraz çabalasan ZAFER BİRYOL un suratınıda yaparsın
Mr_Anderson Bir kaç gün içinde yamayı yayınlayacağım kendi sitemde...sitem nickimin altında yazıyor..server bakımda olduğu için bir kaç gün kapalı... yamada son transferler mevcut tüm takımların...iki kötülüğü var...Konya ve galatasarayın güçleri FULL :cokkomik: ...diğer özellikleri zaten yazmıştım... :silah: :scn_op: :keman: bu simgelere hastayım yahu :applause:
Joetri Konya ve Galatasaray'ın gücünü full yapınca oyundan ne zevk alırsın anlamam.Bu oyunun gerçekçiliğini düşürür ve bu iki takımdan birisiyle oynadığında oyundan bi zevk alamassın.Bence güçleri gerçeğe göre ayarlamalısın.
KingH dogru.. mesela ben indirsem, aninda gücleri düzeltirim.. zaten tek iki takimin güclerini editlemek pek fazla is olmaz..
SonKatip Herkes kendi zevkine göre oynar oyununu. Neyse. Eğer Zafer Biryol'dan face yapılabilecek bir resim eklersen yapmaya çalışırız...
Mr_Anderson valla bir kaç tane buldum (6 tane)...en iyi bunlar vardı karşıya bakan...valla sağol yaparsan.. Link: http://www.gameturkiye.net/gtresim/zafer.rar ...Hocam indirince söyle kaldırayım dosyayı :)
SonKatip Sana sözüm olsun, Zafer'in iyi bir resmi denk gelirse yada bulursam mutlaka senin için yapmaya çalışacağım.