*{Bå®ô$_1905}* Michael Olowokandi(98 ilk sira) Kwame Brown(99 ilk sira) Darko Milicic Zhi Zhi Wang(draft edildi mi bilmiom ama rezil bi adam oynadigi yok zaten)
Garnett_ManiaC Michael Olowokandi(98 1.sıra) Robert Traylor(98 6.sıra) Kwame Brown(2001 1.sıra) Nikoloz Tskitishvili(2002 5.sıra) Darko Milicic(2003 2.sıra) Daha pek belli değil ama benim görüşüme göre(Abcd de MVP fln olmasına rağmen)Shaun Livingston (2004 4.sıra)
HeDo Shaun Livingston sakatlıgından dolayı verım veremıyo bı kac yıla kadar adından sozettırecektır bence
HotSauce18 hiç tartışmasız milicic en kötü darft. o oyuncu gelecekte çok iş başaracak diyodu detroit yetkilileri ama fıs o heriften hiç bi şey olmaz....
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: HeDo Shaun Livingston sakatlıgından dolayı verım veremıyo bı kac yıla kadar adından sozettırecektır bence Aynen walla bnce de öle ben o adami sewiom smdiye kadar bisi yapamadi ama sakatligi geçince yapicak insallah her ne kadar Jaric we Brunson'in gerisinde kalsa bile...!!! :hugs:
Garnett_ManiaC Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Aynen walla bnce de öle ben o adami sewiom smdiye kadar bisi yapamadi ama sakatligi geçince yapicak insallah her ne kadar Jaric we Brunson'in gerisinde kalsa bile...!!! :hugs: peki neden sewiyorsun öğrenebilirmiyim??
HeDo jarıc kim ya nba a gıtmeden once de kotuydu orda a kotu livingstone seneye clipperse playoff getirebilir
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: HeDo ordaydı di mi :) Ewt , Livingston da Jaric de Clippers'ta... Ama ben Jaric'in kötü olduguna katilmiorum bence üst düzey bi guard olmasa bile takimi idare ediyo yeter o kadar... her maç 15 pts - 10 asist yapacak kapasite war o adamda...
Garnett_ManiaC Yapmayın ya.İkiside hatta üçüde(jaric,Brunson,livingstone) bi takımın ilk bş guardı olamas.Bnce üçüde backup guard.İkiside 40 dak yarar werecek düzey oyuncu değil.Belirli patlama maçları olan guardlar
HeDo jarıc ii bi pg degil bırak 10 asıst ortalamayı 10 asıst yaptıgı maçlar parmakla sayılır! adamın ortalaması 4.4 asıst bu 30 dakika oynayan bi pg icin kotu bi ortalama ki bu adam avrupada da ustun bırı degildi yugoslavyayı dunyave avrupa samıyonu yapan bu degil bodiroga ve pejadır bunun yaptıgı tek şey top getirmek olmuştur ki kerem daha iyi getirir bu adamdan topu!!!
m0K0k0 bence hiçbiri değil iyi okuyun 1984 draftı:draftta 1. sıraya sahip olan houston ,cougars'ta tüm şehrin sevgilisi haline gelen Hakeem Olajuwon'u seçerken 2.sıradaki Portland ,elinde çaylak sezonunda kendisine büyük umutlar bağlanan Clyde Drexler varken,North Carolina Tar Heel'ın gelecek vaadeden ama çok büyük bir yıldız olacağı tahmin edilmeyen oyuncusu Michael Jordan'ı almak istemedi.İki tane skorer guard'ın sadece biribirinin sürelerinden çalıp geleceklerini baltalayacağını düşünen Portland tercihini yetenekli ama Kentucky'de bacağında önemli sakatlıklar yaşamış olan uzun Sam Bowie lehine kullandı.Hikayenin sonunu hepimiz biliyoruz.Sampson ve Hakeem NBA'in ilk ikiz kuleleri oldular ve birlikte çok can yakıp efsanevi Boston karşısında NBA finaline kadar yükseldiler.fakat Ralp'in sakatlıkları onun kariyeri çok çabuk bitirdi.Bowie'ye gelince kesinlikle kötü bir uzun değildi ama kariyerinin ilk yıllarını hep sakat olarak geçirdi.Sağlığına kavuşup geri döndüğünde ise biraz da psikolojik baskılarla baş edemedi ve hep ''Jordan'ı seçmek yerine yapılan büyük hata '' olarak anıldı.Jordan bildiğiniz gibi yaşayan efsaneye dönüşürken Drexler ise Batı'nın en büyük skorer guardı haline geldi......
Zaradene Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Ewt , Livingston da Jaric de Clippers'ta... Ama ben Jaric'in kötü olduguna katilmiorum bence üst düzey bi guard olmasa bile takimi idare ediyo yeter o kadar... her maç 15 pts - 10 asist yapacak kapasite war o adamda... Katılıyorum Jaric geldiği sene cok kotuydu hatta gecen sene de öle diyebiliriz ama bu sene bence beklediğimden de iyi cıktı ve nerdeyse tum yuzdelerini geliştirdi. Her maç 15pts-10 ass yapacak kapasite var dersek yalan olur da kotu bi pg diyemeyiz. Ve gelecekte bende iyi işler yapacak Bu arada bence en kotu draft kendi(allah belasını... :) oynadıgı her maç 3,4 kufur yiyerek benimde kariyer rekorlarımı kırıyo ) ve milicic
Zaradene Orjinal Mesajı Yazan: HeDo jarıc ii bi pg degil bırak 10 asıst ortalamayı 10 asıst yaptıgı maçlar parmakla sayılır! adamın ortalaması 4.4 asıst bu 30 dakika oynayan bi pg icin kotu bi ortalama ki bu adam avrupada da ustun bırı degildi yugoslavyayı dunyave avrupa samıyonu yapan bu degil bodiroga ve pejadır bunun yaptıgı tek şey top getirmek olmuştur ki kerem daha iyi getirir bu adamdan topu!!! Tamam dediiklerin bi nebze doğru olabilir ama.Madem assist ortalamasına bakmıssın bi de performansındaki gelişmelere bakarsan daha cok anlarsın assist ortalaması 1.8 artmış,serbest atıs,rebo,steal artmıs. gittikçe daha iyiye giden bir oyuncuya bu kadarda acımasızca eleştri pek hoş olmamıs.Ama dediğim gibi o kadar iyi oyuncu değil ama nba de gelecek vaadeden bir oyuncu
HeDo Orjinal Mesajı Yazan: Zaradene Tamam dediiklerin bi nebze doğru olabilir ama.Madem assist ortalamasına bakmıssın bi de performansındaki gelişmelere bakarsan daha cok anlarsın assist ortalaması 1.8 artmış,serbest atıs,rebo,steal artmıs. gittikçe daha iyiye giden bir oyuncuya bu kadarda acımasızca eleştri pek hoş olmamıs.Ama dediğim gibi o kadar iyi oyuncu değil ama nba de gelecek vaadeden bir oyuncu ıstatıstıklerının artması normal hatta daha da artmalıydı çünkü dakikası 20 den 30 a çıkmış bi oyuncu bu!! bide gelecek dedin de anlamadım adam 30 yaşında nerdeyse!! yeri nba degil donsun avruaya euroleaguede oynasın ibrahim gibi
Zaradene İyide nba'de ki 3. senesini oynuyo caylak sezonuyla beraber.Dakikası 10 dk değil 3 dk artmış ve de 27 yaşında :) 3 dk da bence bu artıslar zamana bağlı değil performansa baglıdır
HeDo Orjinal Mesajı Yazan: Zaradene İyide nba'de ki 3. senesini oynuyo caylak sezonuyla beraber.Dakikası 10 dk değil 3 dk artmış ve de 27 yaşında :) 3 dk da bence bu artıslar zamana bağlı değil performansa baglıdır bu adam draft edilmedi ki bi çaylakla aynı yere koyulsun . 20.9 dakikadan 33.5 e çıkması 3 dk ise ok!! clippers onu direk yarar sağlayacak diye drafta sokmadan aldı ama nerdee.... bi hakan koseogluyla karşılaştırmıyorum ama NBA ona fazla!!!.