Arkadaşlar bunu çok önce bulmuştum....ama aranızda bilenle varsa onu bilemem ben bilmeyenler için söylüyorum...BİLGİSAYARINIZ,A FORMAT ATILMADAN ÖNCE VEYA CD BOZULDUĞUNDA YADA HERHANGİ BİR ŞEYDE OYUNU BİLGİSAYARDAN DOLAYI AÇAMADIĞINIZDA ŞUNU YAPIN ----->>>
program files,den pes,i açın sonra masa üstünde yeni bir klasör açın sonra pes klasörünün içinde ''dat'' ve ''save/folder'' içindeki dosyaları kopyala diyip...yeni açtığınız klasörün içine kopya deyin...yada 2 tane yeni klasör açın ve ''dat''ları dat,a ''save''leri save dosyasının içine atın YANLIZ:bunları bilgisayara format atmadan önce yapmanız gerekir ben bu şekilde arkadaşlarıma cd ye çektim hepsi siteden indirmeden oyunu en son şeklinde oynuyabiliyolar...benim tavsiyem bu HEE UNUTMADAN:bu işlemleri yaptıktan sonra yeni yaptığınız klaörü YEREL DİCK ''D'' YE atınki bilgisayar format olup yeniden olduğunda oyunu yükleyip sonra ''D'' SÜRÜCÜSÜNÜ AÇIP ordaki dosyaları alın ve oyunu kurmuş olduğunuz dizine kopyalayın ve eskiden indirmiş olduğunuz şeyleri bi daha aramassınız.... :scn_oku: