Cristiano® pes4 1.cdsini bozdum 1 gb lık maili olan ve bana pes 4 ün 1 cd sini gönderebilcek bi arkadaş var mı?
cihanpgs kardeşim işmi şimdi senin yaptığın..sil oyununu git yeni cd al...amma cimrimişin ya valla böle şeyler yazma siteden hack olursun karışmam valla...neyse allaha emane ol :scn_oku:
Sailorman89 Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) 700 mb lık oyunu nasıl upload ediceksiniz merak ettim. ewet hami bende merak ettim.arkadaşlar herhalde kendilerini Amerika'da yaşıyoo ve internet olarak ta T3 felan kullanıyo zannediyolar galiba...yoqsa 700mb nasıl upload edilir türkiye şartlarında...
gostik Orjinal Mesajı Yazan: suatcagdas ewet hami bende merak ettim.arkadaşlar herhalde kendilerini Amerika'da yaşıyoo ve internet olarak ta T3 felan kullanıyo zannediyolar galiba...yoqsa 700mb nasıl upload edilir türkiye şartlarında... hehe sızde olayı ıyıce abarttınız he gece acarım makıneyı kı nasılsa acık bırakıom sabaha kadar olmadı oglene kadaar upload eder cok buyuk sorunmu sankı ..
Sailorman89 yaw bi cd 2 ytl (2 milyon) bi şi ..gidip bitane alsa bu cristiano daha ii olmaz mı ?? milleti uğraştırcağına...
gostik Orjinal Mesajı Yazan: cristiano bulamadımda ondan soruyorum heralde adam bole demıs bızde ayrıdm elı uzattık..
cihanpgs :elsalla: Bulamıyom filan yapma çok güzel bulursun...sen git bi bak çarşıya marşıya milletide uğraştırma 2 YTL için...en güzeli öyle...