tas_baba arkadaşlar PES4 ün türkçe yama sını siteden indiremiyorum bi yere kadar geliyor yükleme sonra tamamlandı diyor ama açmıyor başka bi link veya elinde olan varsa msn ile bana gönderirse sevinirim msn: xalo@hotmail.com şimdiden teşekkürler
ogguz907 türkçeyi indirdikten sonra button settings e tıkladığında oyun kapanıyo.tuşları oyunu her açtığımda tekrar düzeltmem gerekiyo,çünkü oyunu kapatınca eski haline dönüyo bu sorun nasıl giderilir........
Sailorman89 Orjinal Mesajı Yazan: ogguz907 türkçeyi indirdikten sonra button settings e tıkladığında oyun kapanıyo.tuşları oyunu her açtığımda tekrar düzeltmem gerekiyo,çünkü oyunu kapatınca eski haline dönüyo bu sorun nasıl giderilir........ Türkçe yama hatalı bu sorun ondan kaynaklanıyor...oyunda training (antreman) moduna girincede oyundan atıyoo..bence oyununu yeniden yükle ve iyice test edilmeden bu türkçe yama olayını yükleme...
Black God Orjinal Mesajı Yazan: suatcagdas Türkçe yama hatalı bu sorun ondan kaynaklanıyor...oyunda training (antreman) moduna girincede oyundan atıyoo..bence oyununu yeniden yükle ve iyice test edilmeden bu türkçe yama olayını yükleme... Böyle bi hata olduğunu zannetmiyorum ama var diyorsanız düzeltip hemen yeni bir link veririm hemen kontrol ediim