Garnett_ManiaC Ya ben tel i değiştireceğim.Ya 6260 ya da 6670 almayı düşünüyorum.Bana hangisini tavsiye edersiniz nedenleriyle söylerseniz çok memnun olurum.
NetSky ikisi arasında tabiki 6670! 6260 güzel değil bence. ayrıca 6670 in 7610 dan farkı yok gibi dicem ama. şekli benziyo. tuşları ve bazı özellikleri benzemiyo. ikisinde de 1 MP kamera, 10 dk video falan var. birde 6670 office dosyalarını açabiliyor.
Garnett_ManiaC Yok abi bnm bildiğim kadarıyla ama çokta işime yarayacağını sanmıyorum.Ya bi de bana 6260 ın 360 dönmesi we siyah olması çok fena hoşuma gidio
NetSky benimde öyle ama agilemobile nin sitesinde 6260 için agile messenger var. baktım linkine .sis uzantılı. ondan dedim herhalde var symbian.
NetSky http://www.nokia.com.tr/id58691.html burada Ctrl+F tuşuna basarak 'symbian' diye arat. çıkıyo symbian diye bi yazı.
Garnett_ManiaC Burası pek yardımcı olmadı bana ama ben kararımı verdim 6260 alıcağım.Nedeni ise 360 dönmesi ve kapağının inanılmaz güzel rengi.6670 le de çok önmli bi farkı yok.Sadece küçük ayrıntılar....
NetSky iyi bir karar bencede baktım demosunu izledim mükemmel bence. senin işine yarar yani. sanırım o telde series60 olması lazım. herhalde çok fazla 6260 kullanan olmadığı için sana yardımcı olunamamıştır sanıyorum. alırsan hayırlı olsun...
NetSky Orjinal Mesajı Yazan: Jay-z yardım lazımmm 6670 e neden agile öessenger olmuo indirlio ama acamıo msni ya kardeşim 1 ay önce bitmiş konu için neden mesaj yazıyorsun? hem bu konuyla ilgili değil ki bu! yeni konu açarak bunu sorabilirsin!