SonKatip Orjinal Mesajı Yazan: SonKatip Bu arada dosyayı indiremeyenler açılan sayfadaki; 1. Click here to download the file now. yazan yere tıklamaları gerekiyor... :) İşte böyle indirebilirsin. :) BU LİNKTEN: http://s9.yousendit.com/d.aspx?id=2FW3CUCQCWYDY1WDM9M9XTJDGJ
KingH vallahi cok güzel olmus besiktasin fantasy stadi. ! bide galatasaray ve fenerbahceye birertane yapsan .. Ah! unuttum! fenerin essas stadini yapsan da yeter :D.. *selamlar, ali sami yen stadi* ;D
KingH dogrusunu söylemek gerekirse.. Ben fenere Blue Bridge Stadyum'u verdim ve Ismini'de degistirdim. bikac fener pankarti yada textür daha olsa, vallah fark edilmez, baska takimin stadi oldugu. Hele mavi tribün ve sari merdiven var ya..^^
SonKatip Fenerbahçe ve Galasaray için de Fantasy stadyumları yapmayı düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş için editlediğim bu stad gerçekten benim çok hoşuma gidiyor.
SonKatip Arkadaşlar eğer indiremeyen varsa şuan tatilde olduğum için yapabilecek birşeyim yok maalesef. Eve döndüğümde tekrar upload ederim... :)
diyarhan Your file has expired. Unfortunately your file has expired. A link is valid for 7 days or 25 downloads, whichever occurs first. Once the link expires, the file is automatically deleted and cannot be recovered. yazıyor sabırsızlıkla bekliyoruz kardeşim :D