dRaGaO ! beyler sezarın unlu bi şifresi wardı lutfen onu anlatıp nasıl olduunu solermisiniz? :scn_onay:
DOOMHAMMER1903 SBII ESYY YAAA HZN avatardaki gibi yaz ve yukardan aşağı oku, gerçi sezar benim düzensiz şifrem aksine hep kare sayıl mesajlar yazardı 2X2 3X3 16X16 vs
ümitci arkadaşlar çokk ii anlatmışsınız ama kusura bakmayın ben anlayamdım.. mesela berfu seni seviorum bu şekilde nasıl yazılır???yada bu şifreyle iligili bilgi bulabileceğim bir site verirseniz sewinirim
DOOMHAMMER1903 Orjinal Mesajı Yazan: ümitci arkadaşlar çokk ii anlatmışsınız ama kusura bakmayın ben anlayamdım.. mesela berfu seni seviorum bu şekilde nasıl yazılır???yada bu şifreyle iligili bilgi bulabileceğim bir site verirseniz sewinirim şu şekilde yazarsın... BUİİU ESSYM REEO FNVR
DOOMHAMMER1903 Orjinal Mesajı Yazan: ümitci acaba bu şekilde başka şifrelerde warmı? daha değişik tipleri internette kesin bulursun, birde aklıma gelen başka bir çeşit: 1=a 2=b 3=c 4=d vb mesela "acaba" kelimesini şu şekilde yazarsın= 13121