oydemir Arkadaşlar indirniş oldugunuz winrar klasörün içinden çıkan dosyayi WEPES Graphic studio ile pc nizdeki dat klasörünüzü açin ve o_sound tıklayın ve yollamiş oldugum yamayı BG_MENU_01.adx' e import ediniz hepsi bu kadar http://rapidshare.de/files/828931/Loving_Paris__Loco__oydemir_patchmaker.rar.html
Sailorman89 ya niye bu müziklere tekrar olayı eklemiyosun ?? müzik bi kere çalıyo bitiyo ve kesiliyo bi daha devam etmiyo...tekrar eklesen daha ii olmaz mı??
Black God Orjinal Mesajı Yazan: suatcagdas ya niye bu müziklere tekrar olayı eklemiyosun ?? müzik bi kere çalıyo bitiyo ve kesiliyo bi daha devam etmiyo...tekrar eklesen daha ii olmaz mı?? Bahsettiğin olay loop olayı ve bunu bilen çok az kişi var
Sailorman89 Orjinal Mesajı Yazan: Black God Bahsettiğin olay loop olayı ve bunu bilen çok az kişi var bunlardan biri de benim herhalde..peki bu adamlar oydemir felan işi dogru düzgün yapamadan niye patch yayınlıyolar...??
oydemir Orjinal Mesajı Yazan: suatcagdas bunlardan biri de benim herhalde..peki bu adamlar oydemir felan işi dogru düzgün yapamadan niye patch yayınlıyolar...?? Dostum sen kendi işine baksana!