R1 ve ileri tuşuna basarak yarıya kadar doldurun ve adam topa vurana kadar bütün tuşları bırakıp sadece falso vermek için sağ veya sol tuşuna basın. sert ve falsolu vurur 24 metre gibi yerlerde sadece yarıya kadar doldurun ve adam topa vurana kadar falso vermek istediğiniz yöne basın. ayrıca falso verirken sağ geri sol geri yaparsanız biraz daha yavaş vurur ama top daha falsolu olur ve daha çok aşağıya iner. Select düğmesiyle topa iki kişi vurduğu zaman biri topun üstünden atlar ve diğeri vurur. L1 tuşuna basarak vurursanız direk birinci kişi topa vurur böylece kaleci yanılmış olabilir. Bu oyunla ilgili merak ettiğiniz tüm konuları itsmymania@mynet.com adresine yazabilirsiniz. Lütfen saçma ve önemsizleri yazmayın.
şunu da belirtmek istiyorum. Konami ile tanışıncaya kadar tam bir EA hastasıydım ama gördüm ki
EA nın oyunlarında oynanabilirlik Konami oyunlarından daha az. Snopy marka playstation kolları ile aynı işlevde usb kol aldım iki tane. Artık bütün arkadaşlarım benim evden çıkmıyor. Eğer multiplayer oynayacaksanız boşuna iki bilgisayar ile uğraşmayın iki tane kol alın (tanesi 10 $) ve oyunun tadını çıkarın. Oyunda antrenman bölümlerinde frikik kullanma vs gibi şeyler gösteriliyor ve Wining Eleven Pes den daha iyi.
Saygılar