serromacher GS, FB, BJK'dan oluşan futbolcu isimleri hazır umarım beğenirsiniz. www.geocities.com/serromacher bir sorun varsa bildirin lütfen kendi çabamla yaptım sadece trt'nin verdiği özet görüntülerden yakaladığım kadarıyla bu kadar oluyo arkadaşlardan daha iyisini bekliyorum bir iki gün sonra galatasaray fenebahçe ve beşiktaşın isimlerinin söylenmesini yapacağım. iyi oyunlar dostluk kazansın
serromacher arkadaşlar galiba ispanyol spikerin yüklü olduğu oyunlarda sorun çıkıyormuş onu çözümünü bulmaya çalışacağım. ayrıca afs explorer ile import ettikten sonra oyunun içinde oyuncu isimlerini yapmakta zorlanan arkadaşlar için saat 18-19 arası bir opt file vereceğim daha da erken olabilir
serromacher arkadaşlar gelen bazı sorunlardan sonra çıkmayan isimler varmış bunları 00786 song- Poul jones. 00868-sabri-gurrero 1461-ribery-ali abdulhalim 1755-ibrahim üzülmez- lee woon joe sitede oyuncuları isimleri oyunda yüklenmesi için bir dosya da var
serromacher kimse denemedimi arkadaşlar hiç kimse yorum yapmaya yanaşmıyo en azından beğenmediğinizi söyleyebilirsiniz
zidaneberk Your IP ******* is already downloading the file NicoleKidman_DeadCalm_.mpeg bende sadece bu çıkıyo ne yapmam gerek
beelzeboul ben denilenlerin hepsini yaptım ama tık yok.başka bi ayarı mı var daha ayrıntılı anlatırmısınız