Dabulu arkadaşlar fm 2005 oyunu için bir sound patch hazırlamayı düşünüyorum. bu patch te ercan taner in sesleri olacak ve maçın bazı kısımlarında ercan taner i dinleyeceğiz. şu anda çok az bir bölümünü yaptım eğer beğenirseniz devamını getireceğim devam edip etmemem siziz olumlu ve olumsuz yorumlarınıza bağlı. şu anda upload ediyorum ve az sonra link vereceğim.
Dabulu http://s32.yousendit.com/d.aspx?id=36CMHY7QDCG882638KVN3WR3IB buyrun arkadaşlar link . yorumlarınızı bekliyorum.
Dabulu bu arada şunuda belirteyim şu anda sadece maçta 3 bölümde ercan taner çıkıyor. 1- no goal (sayılmayan goller) 2- penaltı 3- gol sonrası müziğinde
alex85 hm.. bilmiyorum valla, ama o kadar begenmedim. Biraz sessiz gibi, oyunda nasil olur denemek lazim
alex85 aaaaaaaaaaaaah daha simdi görüyorum!! muhaha :D Kusura bakma hizlioglu kardesim, burasi PES 4 forumu sandim!! :) fm kac gündür oynamadim, ama bi kere deneriz bakim
ta1fun Orjinal Mesajı Yazan: alex85 aaaaaaaaaaaaah daha simdi görüyorum!! muhaha :D Kusura bakma hizlioglu kardesim, burasi PES 4 forumu sandim!! :) fm kac gündür oynamadim, ama bi kere deneriz bakim ehueheh bnde denerim
Intimate_and_Freedom ya bu arada golden sonra ercan taner su goalllll goallll bagirisi yokmu ya o rafetten daha iyi :D
Pierre Van Hooijdonk Orjinal Mesajı Yazan: Intimate_and_Freedom ya bu arada golden sonra ercan taner su goalllll goallll bagirisi yokmu ya o rafetten daha iyi :D hehehuheuhe ben biraz begendim fena olmamis bence
alex85 ercan taner en sevdigim spikerdir sadece o gol sesi iyi olmamis, "hakeme baktim hakeme baktim--- ortaya gitti gol olduuu, gooool, gol oldu".. Müzikde uymamis be :D öbürleri güzel olmus
alex85 Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu ok yeni bir gol sesi yaparım o zaman müzik olsun mu gol sonrasında olmasın mı ? bence olmasın, ama yinede sen bilirsin :type:
hamdiatasoy yama için çok tşk fakat rafet bencede olmamış en iyisi yapabiliyosan müziksiz yapıver sana zahmet
Dabulu ok şu anda müziksiz yapacağım ve uygun olan diğer dosyalarada ercan taner in sesini ekleyeceğim ve daha sonra yayınlarım.