Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz
Bence İnt. de hikaye fln bulan buraya koysun bizde üstünde tartışalım..
buyrun size daha önceden verdim hikayeleri verim..
bir gazeteden alıntıdır.....
bir okulda kızlar bir grce toplanıp yatakhanede birbirlerine klorku hikayesi fln anlatıolarmıs tabi bunlar kız hemen höp dedinmi tırsarlar nese bunnar gercekten cok kkokmus anlatılan hikayerlden nese bunnar aksam zar zor uyumus bir danesi saat 3 gibi uyanmıs cok tuvaleti gelmis tuvalette okul oldu için biras koridordan yürümesi gerekiomus nese bu cesaret edememis kız arkadasını uynadırmıs
nese kızı kaldırmıs kız
-sen delimisin bu saate kaldırın beni zaten korkudan zor uyudum fln demis
sonra bu kalkmıs gitmisler tuvalete kıza demis sen kapıda bekle tuvaletimi yapıp geliorum demis
kıs sonra yuapmıs tuvaletini cıkmıs arkadasınıa hadi gidelim demis ama arkadası buna garip garip bakıomus kız bi anda arkadasının ayaklarının ters oldunu görmüs ve o heyecanla koridorda kosturmaya baslamıs
koridorda bir hocasına rastlamıs
hocam hocam demis arkadasımın ayakları tersti fln demis hoca demiski
-benimkiler gibimi demis ?
kız da kalptenm gitmis doru mu yalanmı bilmiom ama böle bisi okumustum
not= cinlerin ayakları ters olur
-------------------------------------------------------
bunuda gazeteden okudum
bir yaslı cift yasları 50-60 civarı bunlar manias yolunda ewlerine gidiolar sonra kadın yolda gazete okurken orda manisada dolasan bir deli oldunu ve bu kadınların gecti yolda kimsenin durmamaması seklinde uyarı verior tamda tesadüf bu ciftin arabasının benzini bitior.adam sonra ilerde bir benzin istasyonu tabelası görüor ama pek secemior karsına diorki ben bidon alıp ytürcem benzin alıp gelicem sen uyu dior kadın her ne kdr korksada kabul edior cünkü baska careleri kalmıor.
adam gidior kadın aksam arabasnın arkasından garip sesler geldini duyuor ve cok korkuor sabaha karsı uynadığında arabayı acmaya caslısan polisler oldunu görüyor ve hemen arabadan iniyor
polisler birbirlerine üzgün üzgün kimin söliceni sorarken bir polis arkanızdaki ağaca bakarmısınız dior ve kadnın kocasının klafasını ağacta asılı görüyor ve sok oluyor
-----------------------------------------------------
Genç bi kız ailesinin evde olmadığı bi akşam arkadaşlarını davet etmiş. Kız kıza yemişler, içmişler, derken içlerinden biri “Hadi cin çağıralım” demiş. Ev sahibi kız da hiç inanmazmış böyle şeylere ama arkadaşlarına ayıp olmasın diye kabul etmiş. Harfler kesilmiş, fincan ortaya konmuş ve elele bir masanın etrafında daire olunup cin çağırma olayına girilmiş. Cin gelmiş gelmesine ama bizim kız hala fincanı arkadaşlarının ittiğini düşünüyomuş. Bi ara fincan hızlı hızlı harflere giderek şöyle demiş: “İçinizde bana inanmayan biri var. Yarın saat 4’te o kişiyle tavla oynamaya geleceğim!” Kızlar feci tırsmıslar ama ev sahibi kız hala dalgasındaymış işin. Saat çok geç olmadığı halde seans hemen bitirilmiş ve kızlar evlerine dağılmış.
Bizimki zaten o tür şeylere hiç inanmadığından cin olayını ertesi sabah unutmuşmuş bile. Öğlene doğru telefon çalmış. Arayan, kızın çok sevdiği, çok iyi anlaştığı teyzesiymiş, “Bugün içimde bi sıkıntı var, evdeysen bi ara sana uğruycam. Dertleşelim biraz” demiş. Kız da sevinmiş teyzesini görecek diye, “Hemen gel, ben de seni çok özledim” demiş.
Kız, teyzesini hakikaten dertli ve solgun görmüş. Hoşbeş etmişler ama teyze hala dalgınmış. Kız, “Teyzecim sen konuştukça daha kötü oldun, istersen başka bişey yapalım” demiş. Teyzesi de “O zaman tavla oynayalım. Ne zamandır seninle oynamadık. Kafam dağılır biraz” demiş. Kız tavlayı almaya giderken bi gece önceki olay aklına gelmiş, “Meğer benim teyzem cinmiş” deyip gülümsemiş.
Kızla teyzesi güle oynaya tavla oynarken bi ara teyze tuvalete gitmek için kalkmış. O içerdeyken telefon çalmış. Arayan kızın babasıymış. Adamcağız çok üzgün bi sesle konuşuyomuş: “Kızım teyzen öğlen bi trafik kazası geçirdi. Durumu çok iyi değildi ama Allahtan ümit kesilmez deyip sana haber vermedik ama az önce teyzeni kaybettik, başımız sağolsun…”
------------------------------------------------------------------
bir köyde gecior olay bu köyde yasayan bi aile bir gün köyden ayrılıp bir malı biyere götürmek istemis tek gidis yolu at arabasının arkasına bağlanan vagonmus ve vagonun arkadsaında 1 yasındaki bebekleri kocası ve annesi varmıs annesi kızının uyuyabilmesi için kızı kucana alıp sallamıs nese kız uyumus yolda bir dane cukur varmıs at arabası buna girince bebek bi anda zıplamıs ve kadıncağızın ayaklarını düsüvermis ve kadının ayakları o hızla düsüsle ayakları kırılmıs ve ömür boyu skaat kalmıs cocuk büyümüs ve annesi babası ölmüs kız tek annenaesi ile kalıormus bir gün kız arkadsıyla annesinin mezarını ziyarete gitmis mezarda kızlar dua etmek için hazırlanırken (benim bacaklarımı sen aldın) diye bir ses gelmis bu ses kızın annesinin sesiymis kız o korkudan kosup gitmsiler kız artık nerdeyse her gün bu sesi duymaya baslamıs artık cok korkuyormus ve ewde kalamıormus bir gün arkadası bunu ewine davet etmis ..
buda gitmis bu kızın arkadası cok zenginmis ve ewde cok salam bi koruma varmıs kızda bizim ewde cok ii koruma var burda korkma demis nese bunnar aksam yatmıslar kız tam uykuya dalarken bacaklarımı sen aldın diye bir ses gelmis kız arkadasına bak yine söledi duydunmu sesi demis arkadası hiç birsey duymamıs ve artık bu kızın deli oldunudüsünmüs bu kızı deliler hastanesine yatırmıslar hani deliler hastanesinde yatakta sizi kemerlerle bağlarlar aksam bi delilik yapmasın die kızıda aynen öle bağlamıslar kız inanılmas bir sekilde korkuyormus uyuyamıyormus ve aksam yine o ses gelmis (bacaklarımı sen aldınnn ) ve birden içeri annesinin hayeletini girdini görmüs kız cok korkmus annesi üstüne üstüne gelmis bacaklarının üstüne oturduktan sonra bi anda kaybolmus kız bi ohh cekmis rahatlamıs ama sabah kalktında doktorlar kızın bacaklarının olmadını ve kızın öldünü görmüsler.... ...
----------------------------------------------------------------
iste bir tane daha bunu bir kitaptan okumustum esrarengiz olaylardı sanırım siddetle tavsiye ediorum gercekten harika bir kitap süper hikayeler var nese
bir sehirde kusra bakmayın sehiri unuttum bir efsaneye göre bir gelin ve bir damat evlenirken o sehirde ölmüsler ve inanınısa göre her o damat ve gelinin ewlilik tarihinde oraya gelip gelin arbasıyla gecioalrmıs meraklı 3 genc bunu videoya cekmek istemis ve oraya gitmisler yerde zifiri karanlık bi yer nese bunnar arabayla orda beklemisler ve bir gelin arabası görmüsler adam lar korkmus ve ordan gitmek istemis söför ise arkadaslarıyla konusurken bi anda sessizlik oldunu ve ne oldunu örenmek için yanındaki arkadasına bakmıs arkadasının suratı bembeyaz oldunu ve kekeledinmi farketmis ne olup bittini anlamadan bir ses gelmis arkasasına döndünde inanamamıs ölü bir gelinin oldunu görmüs hemen arabadan inip kacmıs ama 2 arkadası orda kalmıs ve bu 2 kis birdaha osehirde gören olmamıs....