SonKatip Bilmukabele ben de sevindim. Tek olumsuz eleştiri bile yok... :) Yalnız İbo senden şikayetçiyim...! Senin yaptığın Ahmed Hassan, benim Ergün Penbe'yi düşürdü bugün maçta. Kavga edeceklerdi neredeyse... :D
Cassini Link problemine çözüm üretilmesi gerekiyor. Önceden download edip elinde olanlar bir free hosta upload edebilir mesela. rapidshare.de sitesi bunun için uygun.
microsystem yav arkadaşlar ben bu soccer netten bir tane doya indiremedim explorer'da sayfa görüntülenemiyor diyor. Opera'da yeni sayfa açılıyor boş sayfa öyle bekliyor anlamadım niye acaba servere dosyalar daha yüklenmedimi?????
SonKatip Orjinal Mesajı Yazan: microsystem yav arkadaşlar ben bu soccer netten bir tane doya indiremedim explorer'da sayfa görüntülenemiyor diyor. Opera'da yeni sayfa açılıyor boş sayfa öyle bekliyor anlamadım niye acaba servere dosyalar daha yüklenmedimi????? Şu anda serverda dosya yok arkadaşım. Bu linkler Scn kapalı kalmadan önceki dosyalara ait. Henüz bir düzenleme yapamadık. Bu nedenle dosyaları indirememen çok doğal.
selimer arkadaslar acaba futbolcuların ozellikle besiktasli futbolcularının face lerinden bikac resim ekleyebilirmisiniz oyun icinden cok merak etmeye basladım download yapamıyorum .... tesekkurler
SonKatip Pes 4 yamalar bölümünde #11'in Yüz Çalışmaları ve SonKatip'in Yüz Çalışmaları konularına bakarsan, istediğin futbolcuyu görürsün.
must_sargin #11 in yüz çalışması var isersen onu indir. link http://rapidshare.de/files/2150514/Facepack_11.rar.html
savasfb sonkatip kardes bu rsl face packi indirmiyor server bulunmadi digiyor ne yapcaz simdi.lütfen yardim