preximo Malumunuz FM in yeni özelliklerinden biri split view yani ekranın ikiye ayrılabilmesi. Benim için çok yararlı olan bir özellikl olmasına rağmen birtürlü bundan yararlanamıyor. zira ilk yamada olduğu gibi bu yamada da bir çare bulunamamış "hatırlama" sorununa. Yani maçın başında yaptığım ayarı bırakın bir dahiki maça maçın kendisi içinde dahi hatırlamıyor. Her tactic ekaranına girişimde veya rakip takımın kadrosuna bakışımda (maç içinde) yaptığım split ayarları kayboluyor. 5.0.3 de de bu çözülmemiş. Acaba ben mi hata yapıyorum yoksa problem devam mı ediyor ? Gerçekten inanamıyorum bu kadar basit bir sorunun çözülememesine ?
magicstigvolki Bu dediğin gerçekden gıcık verici bişey banada çok oluyo her seferinde tekrar yukardan istediğin şeyi seçmek gerekiyor bundan sonrada bidaha yama çıkmıycağına göre bunuda böle kabul etmek gerekiyo
preximo Anlaşılamamış galiba bir daha aktarayım. Maç başladı ben hani ekranı ikiye ayırma olayı var ya onu açtım. sonra ekranın her iki tarafına da kendi istediğim ayarları koydum. örneğim bir tarafa kendi takımımın rating lerini diğer tarafa da topla oynama oranlarını. Sonrasında bir şekilde kendi tactic ekranıma girersem geri döndüğümde yaptığı ayarlar kaybolmuş ve default haline geri dönmüş buluyorum. Umarım bu sefer anlaşılmıştır.
Pentagram_15 Olayı anladım, bunun çözümü olduğunu sanmıyorum. Her seferinde ince ayar yapmak gerekiyor, bu işe çözüm bulması lazım sigames'in. Bizim yapabileceğimiz birşey yok. Bekleyeceğiz ;)
preximo İşin ilginç yanı sigames in forumlarınıada taradım ama bir türlü soruna çare bulamadım. Yani sanki kimse sorunu yaşamamış gibi. SI bunu çözeceğini belirtmişti ama bir çare bulamadılar. Oysa ben split view i kullanmayı çok istiyordum. !
Pentagram_15 Sanırım bu olay falza ilgi görmedi ve kullanıcılar bu yüzden olayın üstüne gitmediler. Tabi bu benim düşüncem. Ama mutlaka yeni oyunda bu olayı düzelteceklerdir diyorum.