Sailorman89 sıkıldıgım zaman tekrar değiştirmek istiyorum o yüzden soruyorum nasıl yapıldıgını ?? zaten bendeki PES 4 tek cd. oyun tek cd ye sığsın diye orijinal videoyu (opmov) eklememişler..
saviola 654 Abi kesin 8 de çıkacak demiştin daha demin çıkmadı lütfen kesin tamam çıkıyo yarına hazır 2 dak kaldı gibi laf etmeyin yalancı çıkıyorusnuz
legendeleven Orjinal Mesajı Yazan: suatcagdas legendeleven ; bu oyuna girerken çıkan videoyu nasıl eklicez ?? dat klasörünün içine opmov diye yazıp atıyoz ama formatı olmuyo ?? biz giriş videosunu opmov dosyasıyla göndercez...normal opmov u yedeklersin sıkıldığın zmana değiştirirsin..
NightWolf15 Orjinal Mesajı Yazan: saviola 654 Abi kesin 8 de çıkacak demiştin daha demin çıkmadı lütfen kesin tamam çıkıyo yarına hazır 2 dak kaldı gibi laf etmeyin yalancı çıkıyorusnuz Saat daha 8 olmadı olsun ozaman sole tmm derim
NightWolf15 Buradan indirebilirsiniz http://www.soccercenter.net/forum/showthread.php?p=474982#post474982
H-KaN Abiler Yama SÜÜÜPERR YAAA Daha simdik Fenere KArsi Mac yaptim cok eylenceli oluyor hersey Orjinal hele Saha Offf Süper yaaaaaa Yani Resmen Ali sami Yendeymis gibi :D:D:D Elerinize Saglik.Herkese Tavsiye ederim.