lockedstyle alakasız ama nba street vol 3 nereden bulabilirim... bende vol 2 var ama yenisi daha iyi...
T-Mac #1 abicim nba street v3 playstation için değil mi bilgisayar içinse bende alacam ama 3-4 gün içinde çıkar
Hami(10) diğer pc oyunlarına açsaydın konuyu. nba street vol 3 çıktı ps 2 için pc ye çıkmayacak. nerde oturduğunu söylesen ona gör söylerdim ama istanbul beşiktaşta var
Starbury hakikaten çok güzel oyun artık biz arkadaşlara ps2'de wining oynamayı bıraktık bunu oynuyoruz
lockedstyle arkadaslar sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama nba street iyi bir oyun degil ... MÜKEMMEL ötesi:)
vince15 Oyunun pcye çıkacağını sanmam ama oyun oldukça ii ben de ps2 de oynuyorum oldukça zevkli fakat hızlı bir oyun o yüzden yorucu bu 2. sinden çok da ii vol 2 yi alıp hiç oynamamıştım ama bence sokak basketbolu oyunları arasında en iyisi NBA BALLERS
ChainZ var espn die ama dandik en iğisi vol3 street çok güzel şarkıları fln ama kasları abartmışlar :P
foreverkg Nie PC için çıkarmıolar yaw şu başyapıtı Allah kahretsin heralde Sony firması bunları zorluo PC versiyonunu çıkarmasınlar die hem PC'de grafikler daha bi cillop olmaz mı yaw?