10 numara Orjinal Mesajı Yazan: WaRCrafT beyler bende bu senennin lgs zedelerindenim yaws millet çok şey bekliyo hadi bişi yapamazsam sınavda :( ama puanlarım fena deil iyi gidiyorum. beyler bilmiyorum sizde aynı olay var mı da deneme sınavlarında aklıma şarkı filan geliyo tam konsantire olamıyorum yaws nası kurtulurum bundan:(((( ABİ WALLA YA.NASIL KUTULURUZ BUNDAN?EĞER SINAVDA AKLIMA ŞARKI SÖYLEMEK GELİRSE DİYE SINAVDAN ÖNCE DİNLERSEM HAFİF MÜZİK DİNLİYORUM.ONDAN SONRA DA KAFAMDA LAR ŞARKI SÖYLÜYOR BAĞIRA BAĞIRA.
Burak473 Orjinal Mesajı Yazan: 10 numara 70'LERLE 900 CİVARI BİR ŞEY YAPARSIN. AKLIMA GELMİŞKEN YAZAYIM.75 DOĞRUYLA İZMİR FEN'E GİRMEK MÜMKÜN 25 TÜRKÇE,25MATEMATİK,25FEN YAPMAK LAZIM.SOSYAL BOŞ OLURSA GEÇERLİ BU OLAY.ÇÜNKÜ SOSYALİN KATSAYISI 1,5 MAT:9,44 TÜRKÇE:5,65 FEN:7,22 Bu sene katsayılar değişiyor.
Last_Blow Ben Sosyal ile Türkçe'den 20'şer net yapsam .Matematik ile Fen'den 5'er net yapsam bana yetiyor .
WaRCrafT Orjinal Mesajı Yazan: DeNiZ arkadaşlar...ya korkmayın..lgs nedir ki? sizin onu yenmesine izin vermeyin..siz onu yenin...derslerden sıkıldıysanız,çıkın gezin..havalarda düzeldi..yani hep ders hep ders olmaz biliyorum..dert etmeyin...size güvenenlerin güvenini boşa çıkarmaayacaksınız..başta siz kendinize güvenin.. kanka,warcraft,abicim senin durumuna gelince...deneme sınavlarında şarkı sölüom dion...bana da olurdu..o anda...bi 30 sn ya da 1 dk falan hiç bişi yapmadan dur..hiçbişi düşünme..süre bitince tekrar devam et...olmassa başka bişi buluruz... saol kanka önerilerin için inşallah geçiririm olayı
*EmPeRoR* Abi benden de çok şey bekliolar hangi akrabamla tanıdıımla konuşsam iki laflarından biri hadi sen kazanırsın senden çok şey beklioz. ya abi çok korkuyom ya bu sene gircem ya kazanamazsam korkusu başladı napcam bilmiom netlerim Türkçe 22 Mat 18 Fen 10 Sosyal 20
*EmPeRoR* Şimdi fen üstünde younlaştım ama kendimi bilg dan alamiom sadece haftasonu çalışasım gelio biraz da hafta içi çalışsam ii olcek ama:(
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: DeNiZ katsayılar geçen sene değişti zaten ;) last blow,ya yapamassan? Yaparım, yaparım .Son 2 aya girdiğimizden beri sıkı çalışıyorum .Netlerimde artış var .
10 numara Orjinal Mesajı Yazan: Burak473 Bu sene katsayılar değişiyor. AMA KAT SAYILAR AYNI ORANDA KÜÇÜLDÜ. O.K. BENİM ESKİ PUANIM 947 , YENİ PUANA GÖRE 406. ALINABİLECEK EN YÜXEK PUAN 500
10 numara Orjinal Mesajı Yazan: 10 numara AMA KAT SAYILAR AYNI ORANDA KÜÇÜLDÜ. O.K. BENİM ESKİ PUANIM 947 , YENİ PUANA GÖRE 406. ALINABİLECEK EN YÜXEK PUAN 500 yeni puanla alınacak en yüksek puan 500 değil yanlış yazmışım. puanını öğrenmek isteyenler www.legese.com 'a girsin(reklam değil yardım amaçlı) puan bölümünden puanmatiğe tıklasın
*EmPeRoR* Beyler artik çalisiyorum!! Netlerim baya artti.Stres de artti ama!!:( Netler su sekilde deisti Türkçe:22.66 Mat:22.66 Fen:15 Sosyal:21
hnc Abi ya bende sizin gibi stre yaptım,bi liseye girebilmek için. 896 yaptım lgs'de ve beşiktaş anadoluya girdim şimdi de kalmamak için çabalıım off ya nedir bu öğrencinin çektiği!!
GOZİT gaza geldim ben en son 456 yaptım şimdiye kadarki en iyisi eski puana göre kaç bilmiyorum ama baya stres altındayım
Nowitzki 41 last blow ben de bu sene gircem nerden duydun 10 yılın en kolay sınavı olduğunu sölesene? ayrıca msn'i niye açmıyon be?
WaRCrafT beyler son sınavlarım 1000 i geçiyo inşallah oks dede böyle olur. bu arada kolay diyonuzda o zaman herkese kolay
4MyStErY3 2 yıl önce bende girmiştim.Kolay gelsin size.Fazla kafaya takmayın daha büyük sınav var öss.Stres de yapmayın.Ölüm yokya sonucunda.
sertacbjk Orjinal Mesajı Yazan: Last_BLow Bu sene girecek arkadaşlara müjdem var..Son 10 Yılın En Kolay Sınavı olacakmış !! nerden bliosn ki?
legendeleven kolay gelsin girceklere ben de girdim fazla stres yapmayın stres yaaparsanız zor geçer 3 te biri yorum sorusu