schlampe ya ben bu oyunda cok az wonderkid goruyorum yani bildiim bi cavenaghi ile bojinov war siz baska biliomsunz??
Pentagram_15 C. Ronaldo, Rooney her büyük takımda bir iki tane oluyor nasıl görmezsin çok tuhaf ama herkeze wonderkid dense çok saçma olurdu bence FM hali daha iyi
kaan1984 "lukas podolski" :gol: harika bi golcü. fc 1.köln'de oynuyo alman+polonya vatandaşı ilk sezonda man.city'ye aldım sezon sonuna kadar wonderkid yazdı sadece 14 gol attı (bu arada adam "fc") 2. sezon tam 32 gol attı we değeri 12.500.000€'dan 35.000.000€'ya çıktı herkese tavsiye ederim
schlampe Orjinal Mesajı Yazan: kaan1984 "lukas podolski" :gol: harika bi golcü. fc 1.köln'de oynuyo alman+polonya vatandaşı ilk sezonda man.city'ye aldım sezon sonuna kadar wonderkid yazdı sadece 14 gol attı (bu arada adam "fc") 2. sezon tam 32 gol attı we değeri 12.500.000€'dan 35.000.000€'ya çıktı herkese tavsiye ederim hakkaten cok iimis pazzini bojinovun arkasinda cok ii oynuo
Knight Rider robinho, diego, fernando torres, reyes, cristiano ronaldo, cavenaghi, Tevez, Freddy Adu, Arjen Robbeni, Le tallec(yanlış hatırlamıyorsam), Mokoena(Takunya'nın tavsiyesi), de nigris(yine takunya'dan) ...
kaan1984 Orjinal Mesajı Yazan: kaan1984 "lukas podolski" :gol: harika bi golcü. fc 1.köln'de oynuyo alman+polonya vatandaşı ilk sezonda man.city'ye aldım sezon sonuna kadar wonderkid yazdı sadece 14 gol attı (bu arada adam "fc") 2. sezon tam 32 gol attı we değeri 12.500.000€'dan 35.000.000€'ya çıktı herkese tavsiye ederim hatta vanden borre, lebohang mokoena ve chevanton mükemmel geleceğe sahip oyuncular