İsildur Arkadaşlar modemde USB ve Ethernet olmak üzere iki giriş var.USB üzerinden internete bağlanıyorum.Ethernet yoluyla ile de İnternet bağlantımı başka bir bilgisayarla paylaşmak istiyorum.Bunu nasıl yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim. :,(
murtiki ethernet kablosuyla modemi pcne bağla ve o pcye zoomx4 ethernet driverını yükle.yani kendi pcne usb ile nasıl bağladıysan modemi;benzer yöntemi ethernetle bağlamak için uygulayacaksın..
Geyiq Team ben öyle bişe yaptım şuan kullanıyorum ethernet ile. Bi cihaz taktım adını bilmiyorum onla alt kattaki pc ye de bağladım
NetSky ttnet te usb port üzerinden sürekli bağlantılarda sorun çıkıyormuş bende zoom x5 var usb üzerinden bağlanıyorum. ttnet yetkilileri bunu en kısa zamanda düzelteceklerini bildirdiler. ethernet kartın yoksa al ethernetle bağlan daha iyi aslında..
dozzi Orjinal Mesajı Yazan: İsildur Arkadaşlar modemde USB ve Ethernet olmak üzere iki giriş var.USB üzerinden internete bağlanıyorum.Ethernet yoluyla ile de İnternet bağlantımı başka bir bilgisayarla paylaşmak istiyorum.Bunu nasıl yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim. :,( başka bilgisayarla birlikte bağlanmak istiosan ilk önce bir switch'e ihtiyacın var..(benim önerim ve kullandıım:SURECOM 8-Port 10/100M N-Way) modemdeki ethernet kabolsu takma yerini switch ile birbirne takçan..bilgisayarından çıkan ethernet kartından çıkan (takacağın ) kabloyuda switch'e takcan diğer bilgisayarında ethernet kartından geln kabloyuda switch' e takçan ..olduuuuu...(adsl kablosunu (telefondan geleni) modeme takmayı unutmaa :) )