biohazard slm arkadaşlar ben bilgisayarı upgrade ayağına yeni rem takarken albatron pe pro i865 anakartı yaktım :icon_cry: tabi bunda anakartımın kalitesininde suçu vardı şimdi yeni bir anakart almayı düşünüyorum 100-120$ civarı tavsiyelerinizi bekliyorum?
03Gs1905 walla işlemcine uygun asus anakart al derim ben pat özellikli olursa biraz daha iyi olur ama yine de senin işlemcine bakar
ngn p4 kullanıyorsan asus p4p800x var bende gayet guzel elindeki paraya gore en uygun bu gibime geliyor istersen 200$ kartlar da var
Hami(10) asus yada msi markaları tavsiye ederim overclock ile uğraşıyorsan tabiki alanının rakipsiz lideri abit i öneririm.
biohazard işlemci p4 3hgz..abit biraz pahalı değilmi ya değer mi sizce :rolleye3: ben bu gidişle p4p800lerden alıcam herhalde? :bilmem:
STRIKER ben gicabyte (bolemi yazılıodu lem) kullanıorum ve cok memnunum...ama asus ta çok mükkemmel ses kartı 5.1 olan bi anakart al ve slotlarına dikkat et nelere ilgin war bilmiorum ama bende toplam 5 usb girişi war mesela...
ELECTRIFY modemlerin hepsini kullanmadığım için çok yardımcı olamam size ama ben origo asr-8400 kullanıyorum oldukça memnunum. us robotiks e de iyi diyenler var. onixon almayın derim bir de.
serkann Orjinal Mesajı Yazan: erelfb bende p4p800se war memnunum bendede aynısı var ve bende çok memnunum
***ultrAslan*** BEN GİGABYTE 8IPE100G kullanıyorum 8 usb destegi sata agp8x ve ethernet özelikleri bide seskartı var onboard