RaiNSpoT iste uzun ugrasdan sonra size avni aker stadini sunuyorum biraz amatörce oldu ama ilk stadim acik tribünü 1 kat indirdim canim cikti :D stadi asy nin üstüne yaptim biraz editledim daha editlicem ama sizle paylasmak istedim yorumlariniz..
DiMuratti guzelde sampiyon trabzonspor yazisi daha kaliteli olsa daha iyi olurdu ve diger textureleri de daha degistireceksin herhalde.
10UR Samiyen olduğu çok belli. Arkadaki binaları da değiştir. Birde o mavi kapımıdır nedir koca duvar orayı tribünle kapat. Tamamdır. Bu bile iyi. Ama geliştirebilirsin.
FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: 10UR Samiyen olduğu çok belli. Arkadaki binaları da değiştir. Birde o mavi kapımıdır nedir koca duvar orayı tribünle kapat. Tamamdır. Bu bile iyi. Ama geliştirebilirsin. onur haklı ama ilk için çok iyi tebrikler
RaiNSpoT ben bu stadi 1 ay önce fln cikarmistim ozaman hic yorum yoktu 1 ay sonra yorum yaprsaniz stada gider pc yi new start yaptigim icin:D
23_Beckham Çok benzemiş sadece grafik kalitesi yüzünden biraz kötü görüntüler.Ama helal olsun,başarılısın. :)