bu olay benim başıma da geldi teknik direktör oldum sonra hocaları kovdum ve manager optionstan u18 ve u21 takımlarının da yönetimini aldım , bu arda a takım managerliğine başkası atandı. anlatılanlar gibi istifada edemiyodum türkiyenin staff listesinde adım çıkmıyodu ama benim profilimde türkiye gözüküyodu. ben de şöyle bi yöntem buldum. u 21 managerini kovdum kendimi oraya atadım ve o zaman istifa edebildim. staff listesin de de adım çıkmıştı. çıkmadan önce a takım managerini de kovmuştum ve tekrar başvurdum ve tekrar a takım menagerliğine geldim ve bu sefer menager optionsla hiç oynamadım ve sorunsuz devam ettim
Benim tahminim bu oyundaki bi hata. bi milli takımı aldığınızda sakın u18 ve u21 takımlarını da ben yönetmek istiyorum seçeneğini işaretlemeyin
federasyon başkanı olma olayı da doğru deil öyle olsa staff listesinde böyle bi görevin olduğuna dair adın çıkar ama adın hiç gözükmüyo benimkinde de gözükmüyodu
bi de artık milli takımlarla hazırlık maçı teklifi yapabiliyoruz önceden biz belirleyemiyorduk bu güzel olmuş