Cristiano® ilk formamı yaptım.yorumları açığım."berbat" da diyebilirsin.fb formasıdır.herheangi bi sezona ait değildir kendi dizaynımdır.işte forma
FosmanB ilk formansa iyi bence bunu yapamayanlarda var ama alıcı gozuyle bakılınca kotu gibi duruyorr basarılarının devamını dilerim
schaten hiç forma yapmayanlar bence , yok berbat olmuş yok dandik olmuş gibi yorumlar yapmasınlar da , yeni başlayanların ümitlerini kırmasınlar, kardeş bence ilk formaysa hakketten başarı, sana biraz daha çalışmanı tavsiye ederim.
RaiNSpoT Orjinal Mesajı Yazan: saviola 654 ewt galiba paintten yapmış bu forma paintden yapilmamaz cünkü paintde multiply yokki:D bu arada forma ilk oldugu icin idare eder
David_Beckham Dimstar sen forma yapabiliyormusun yapamıyorsan başkasıyla değil kendinle dalga geçmen lazım
fbbekir Orjinal Mesajı Yazan: David_Beckham Dimstar sen forma yapabiliyormusun yapamıyorsan başkasıyla değil kendinle dalga geçmen lazım alakayı pek anlamadım ama :bilmemki: :bilmemki:
CrimE Orjinal Mesajı Yazan: fbbekir alakayı pek anlamadım ama :bilmemki: :bilmemki: Anlamıycak bişey yok dostum :nono: , yapamadığın bi şey konusunda en azından yapmaya çalışanları kendine bakmaksızın dalga geçmek david_beckham arkadaşımın gücüne gitmiş :scn_onay: , aynı zamanda benimde gücüme gitti... :( sana katılıyorum david beckham. :applause: :applause:
CrimE Orjinal Mesajı Yazan: David_Beckham Forma yapmakçok kolaymış gibi konuşuyor..Ozaman sen yapta senin marifetini görelim... :scn_oku: :scn_oku: ÇOK DOĞRU :silah: :silah: :kavga: :D
serkann arkadaşlar herşeyi yorumlamadan kendi görüşünüzü belirtmeden önce biraz düşünün bu işlerin zor olduğunu... :D :D :D