46 Maras Bütün Türkiye 1. ve 2. lig formaları hazır bulunmaktadır. İşte SCN'in yeni TSL'sinde çıkacak bazı formalar, Malatyaspor: Gaziantepspor:
.seRKan. Hayır yaka o kadar önemli değil anlatnak istediğim Formada ortadaki siyah parçanın sağ tarafı sarı ,sol tarafı kırmızı olması gerekli,sendeki ise iki taraf sarı. Bunun dışında herşey mükemmel.
46 Maras hayır, senin dediğin geçen sezonun ben bu formayı Malatyanın en son oynadığı maçtaki giydiklerine bakmıştım. Aynen böyleydi...
.seRKan. Orjinal Mesajı Yazan: 46 Maras hayır, senin dediğin geçen sezonun ben bu formayı Malatyanın en son oynadığı maçtaki giydiklerine bakmıştım. Aynen böyleydi... Kardeş iyi bakamamışsın:nono:
lafel2 kardes diyarbakırsporuda yapsan cok sevinirim msnem volki_tolki_2121@hotmail.com tesekkü derim
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: lafel2 kardes diyarbakırsporuda yapsan cok sevinirim msnem volki_tolki_2121@hotmail.com tesekkü derim 4 yıllık konuyu nerden buldun da yazdın gerçekten merak ettim.. :rolleyes:
lafel2 4 yıllık konuyu nerden buldun da yazdın gerçekten merak ettim.. :rolleyes: VALA BEN DE ESKİ ADAMIM ESKİ OYUNLARI SVERİM FİFA 005 TE DİYARBAKIRSPOR VAR DİYARBAKIRLIYIM ONUUN FORMALARINI ARIYORUM YAPARSAAN SEVİNİRİM KARDES TESEKKÜR EDERİM
emre_emre1 sLm beyler ben Kendime takım Kurdum Tredaş spor die Forma yapıcam ama hangi program Lazım kendim tasarLamam için yazarsanız sevinirim? şimdiden ty