Fingon Arkadaşlar bu yüzleri nasıl yapıyoruz bilen var mı hangi programı indirip yapcaz bunları ben oyuncu yüzü yapmak çok istiyorum
H-KaN WE PES Graphic Studio ile oluyor ama benim baska sorum daha var Sergenin faseni ekleyince Cogu oyuncunun Yüzü sergen face oluyor neden acaba Nihat olsun Van der meyde Kovacevic hepsinin yüzü sergen oldu ben mi yanis bisi yaptim yada yamadami bi hata vardi
musty abi hem nihat hem kovacevıc nası olmus onların faceleı farklı bende sadece van der meyde nın face degısmıs kepce oldu onu da degıstır dım sergen ın face ı herseye deger sonucta pek guzel olmamıs aslında ama...............
cihanpgs G.sütüdyoya gir...kişilerin isminin altında face.....bilmem ne yazıyo grapiz studiodan file open a gel....searc file yazan yere indirdiin face numaralarının yani futbolcunun isminin altına face ör: 126mdl bin....gibi searc file yazan yere yaz...sonra açılcak zaten this import file yazan yere gel sağ tıklayıp...indirdiklerini açılan yere koy...hepsini öle yap olur....bide şu türkiye ligini çıkarsalar hiç fena olmaz yani...neyse kardeş ii eğlenceler...
Sailorman89 Arkadaşlar şu Sergen konusuna açıklık getireyim.Aslında sorun Sergen de felan değil .sorun oyundan yada bu edit programlarından kaynaklanan küçük bi hatadan dolayı oluşuyor.resimde gönderdeğim oyuncunun yüz ID si 161 olması lazım . oyun için edit olayları ile ugraşıyor iseniz EditOptionFile gibi bir programla bu yüz ve Van Hoojdonk un yüzü hemen hemen her takımdaki bir yada bir kaç oyuncunun yüzü ile karışıyor..Bu Sergen'in face ni yapan vatandaşta bu resimdeki oyuncunun üzerine yaptıgı için Sergen'in face ni bu face leri yükledikten sonra hemen hemen her takımda Sergen görünmeye başlıyor..Sorun bu çözümüde bütün Sergen olan vatandaşları tek tek değiştirip sonrada Option file dosyasını yedeklemek...