ogguz907 arkadaşlar yepyeni yamalar www.filefront.com 'da aramayapın -ole mix gold edition ve options file final new years pach- bunlar bayaa ii . baska güzel yamalarda var kafanıza göre indirin ama eklenme tarihine dikkat edin. :lol: :lol: :lol:
saviola 654 wolfun da gold editonu var süper bişey bütün yenilikleri yapıyo no lar transferler faceleri daha kaliteli yapıyor.TAVSİYE EDRİM .
ogguz907 bende orayı keşfettikten sonra bayaa yama indirdim. aslında bizde boyle seyler yapabilsek. türkçe sound senmi yapican ? nasil olcak?
ogguz907 güncellemeler var menüler, grafikler ve müzikler değişmiş . pc için ps2 deki gibi oluyo :lol: :lol: :lol: :type: :cool:
digimax patch 3 parça ve toplam 285mb civarı.şu an indiriyorum. ayrıca bu sitede supermix patch da var bu da 6 parça ve toplam 500mb civarı.. bu site baya iyiğmiş.saol ogguz907
ogguz907 wolf kadar iyi aynı şekilde değişiklikler yapı yor. **yama indirirken ekleme tarihlerine bakıp son çıkanları almanızı tafsiye ederim** :lol: :lol: :cool:
digimax yaw bu sitede ole mix 3 parça halinde ama rarlı dosyaları açarken 4. dosyayı istiyor.yani olumsuz.şimdi super mix patchı indiriyorum,umarım onda sorun çıkmaz..
janissarytr www.fpfrance.com dan indir orada bütün parçaları mevcut filefrontta eksik benden tavs iye