Elensar77 arkadslar yarın saat 11,00 da ehliyet sınavım var su adresi bilen elbet cıkar lutfen bu aksama kadar bilen biri tam anlamıla tarif ederse bu okulu cok sevinirim. OGRETMEN ZEKERİYA GÜÇER İLKOGRETİM OKULU... ADRESİ:FATİH CADDESİ NO 15 KARTAL/İSTANBUL
ELECTRIFY inan karşıyı nerdeyse hiç bilmiyorum...:( ama erken git bulursun kolayca...yaw bi de bi sorum olcak bundan sonraki ehliyet sınavı(direksiyonu sormuyorum) ne zaman? bundan sonraki sınavda stajer olayı başlıyo mu kesin?
Elensar77 bundan soraki sınav muhtemelen 1 ile 2 ay arası yani martın sonu nisan bası olabilr die dusunuyoryum yanlıs olabilr STAJERLİK galiba baslıyo ama kesin deil onu kurslardan ogrenirsin
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: orcuncetin/avrilavigne bundan soraki sınav muhtemelen 1 ile 2 ay arası yani martın sonu nisan bası olabilr die dusunuyoryum yanlıs olabilr STAJERLİK galiba baslıyo ama kesin deil onu kurslardan ogrenirsin teşekkürler...bu arada aklıma bi fikir geldi ibb.gov.tr de harita marita vardır belki veya istanbul'la ilgili başka sitelerde. ordan aradığın adresi bulabilirsin tahminimce... ;)
Elensar77 saol ama ordanda okulların adresi yok benm adreste cıkmıyo sacmalık ya nese bilen varsa sölerse sevinirim olmassa yarın erkendeden gidip bakmamk zorundaım
gostik ya bın mınubuslere sor bulrusun kesın bılıolardır..benım ev arkadası gelsın msnden yaarım adam oralarda oturuyodu..