KiNG Mehmet Ali Erbil program çıkısı kendi aracıyla eve dönerken silahlı saldırıya uğramış.İki kurşun yanından geçmiş showmenin.Saldırıyı yapanda teslim olmuş.Az daha gidiyodu herif
Flexy Mehmet Ali Erbil ölümün eşiğine bir kez daha gelmişti.Birkaç sene önce milyonda bir gözüken bi hastalığa daha yakalanmıştı.Allahın Sevgili Kuluymuş ;)
KiNG tahminim ikaz verdiler.Onu öldürmek isteyen adam ne yapar eder öldürürdü mayfa ise.Zaten normal bir vatandaş böyle birşeye cesaret edemez.
LENNOX Ee Sen Kadinlarin Oralarini Buralarini Elersen Ve Oralarinla Buralarinla Sakalar Yaparsan Televizyonda Boyle Olur Ama Bu Sefer Yanlis Kadina Dek Gelmis Beliki...
Hasansas1905 Kimse kimseye hiçbir sebeb yokken ateş açmaz.m.ali bişeyler yapmışdır.Ben o adamdan herşeyi beklerim.
serkann Orjinal Mesajı Yazan: KiNG tahminim ikaz verdiler.Onu öldürmek isteyen adam ne yapar eder öldürürdü mayfa ise.Zaten normal bir vatandaş böyle birşeye cesaret edemez. sana katılıyorum bide normal biri yapmış gibi gösterip bikişiyi ben yaptım diye teslim ettirmiş olabilirler ama bu benim düşüncem