***Sıkça Sorulan Sorular/Sıkça Karşılaşılan Sorunlar:
S: Sıkça Soru Soran/Sıkça Sorun Bulan
C: Sıkça Cevap Veren
S: Patch nasıl yüklenir? Nasıl Silinir? Kimler Yaptı? Özellikleri ne? Sitemde yayınlamak istiyorum, kimden izin almam gereki? vs.
C: Beni Oku dosyasına bakınız.
S: Intro videoyu beğenmedim
C: hmm, olabilir, Start'a basarak geçmek mümkün
S: Intro'yu hiç göremedim?
C: Oyuna başlarken 1 kez olsun, herhangi bir tuşa basmazsanız, video açılcaktır. Bi kaç sn'ye geç başlayabilir.
S: Tezahuratları beğenmedim
C: Elimizde olanların en iyisini seçerek, ekledik. Eğer senin elinde daha iyileri varsa, forumda ilgili konuda bunları paylaşabilir ve çıkacak olan updatelere katkı sağlayabilirsin.
S: Arkaplanları beğenmedim, değiştirmek istiyorum
C: Eğer çok istiyosan değiştirebilirsin, yedek PES4 klasöründeki e_text.afs dosyasını kopyalaman yeterli olacaktır. Ama unutmaki bu sadece arkaplanlar değil, lig isimleri vb. bi kaç önemli şeyi daha götürecektir.
S: Formaları beğenmedim
C: bu da bakış açısı ama en iyi bunlar ne yazıkki
S: Pankartları beğenmedim
C: Bence gayet güzel, niye beğenmedin ki
S: Niye İtalya Ligi gitti, o kadar dandik takım varken?
C: Cevabı basit, tezahurat eklemek için bunu yapmak zorundaydık. Çünkü İtalya'da 6 takımın özel tezahurat dosyaları var, İspanya'dan da 2, bunların dışında özel tezahurat dosyası olan klübler yok, bundan dolayı İtalya Ligi olmak zorundaydı.
S: Celtic, Rangers, L. Moscow gibi takımlar niye SoccerCenter League'de yok?
C: SoccerCenter League Güney Avrupa ligi olarak düşünüldü, o yüzden bu takımlar yok.
S: Master League'de ve Online oyunda kadrolar duruyo mu, yoksa default haleme geliyor?
C: Master League'de kadrolar ve takım isimleri duruyor. Online oyunu henüz deneme fırsatı olmadı ama onda da kadroların durduğu kesin, takım isimlerinde problem olabilir.
S: Ben Galatasaray'la oynarken spiker "ey es roma", Beşiktaş'la oynarken "parma" diyor takımlara, neden?
C: Yeterli editör olmadığından, takımlar için spikerin söylediği isimleri değiştiremedik. Ve yer değiştirdiğimiz tüm takımlar için bu geçerli.
S: Fenerbahçe nin taraftar renklerine baktım ve şok oldum, açık maviye açık mavi seçilmişti, böyle bir hatayı nasıl yaparsınız?
C: Bu bir hata değil. Taraftar renklerini değiştirdiğimiz takdirde, pankartlar görünmüyordu ve çok fazla belli olmayan taraftar renkleri yerine, pankartları tercih ettik. Ve yine yer değiştirdiğimiz tüm takımlar için bu geçerli. Ayrıca yine de "neyleyim pankartı ve sarı-laci taraftarlar istiyorum derseniz" Edit Mode -> Edit Team'de bunu yapmanız mümkün.
S: Bana; Türk takımlarındaki bazı futbolcuların güçleri çok az abartılmış gibi geldi...?
C: Doğrudur.
S: Peki Türkiye Ligi'nde de Türk takımların güçleri böyle azcık abartılı mı olucak?
C: Kesinlikle hayır, TSL yamamızda, herşey gerçeğe uygun olarak çok daha güzel yapılacak.
S: Ben de zaten Wolf var, bunu yüklesem Wolf patchim gider mi?
C: Hayır denilebilir çünkü patch 0_text.afs üzerine yüklenir direkt. Ama patchin özellikleri Wolf patch kadar geniş olduğundan, Wolf patchden fazla bir eser kalmaz, ancak bu patchde olmayan, Wolf patchde olan stadyum updateleri kalır.
S: Peki ben kendi tezahuratları mı ekleyebilirmiyim takımım için ve kaç tane ekleyebilirim?
C: Evet, bu patchle 3 büyükler için 5 tezahuratlık slotlar açılmış bulunmakta.
S: Patchin içinde zaten DKZ Studio var, bi de o ayrı olan DKZ Studio dosyasını indirmek zorundamıyım?
C: Kesinlikle evet.
S: Patchi indirdim ama açarken, "Dosya Bozuk" hatası verdi? Neden?
C: Patchi indirirken tam indirme yapmadığınız anlamına gelir bu.
Part 1: 47.6 mb
Part 2: 47.6 mb
Part 3: 47.6 mb
Part 4: 15.8 mb
olmalı, eğer herhangi bi dosyanın boyutu bu rakamlardan düşükse, o dosyayı tekrar yüklemeyi deneyin.
S: Türk Milli takımı güncel kadrosu yazıyo ama bazı hatalar var?
C: Evet var, ileriki updatelerde düzelticez.
S: SCN üye ve yöneticilerinin oluşturduğu takımlardan birinin formasını beğenmedim?
C: Bu da yeniden yapılcak.
Bunlar dışındaki olumlu-olumsuz eleştirilerinizi, sorunlarınızı buraya yazarsanız seviniriz.