venomX bunlarla uğraşmayalı epey süre geçti bakalım beğencekmisiniz. Messi vs Henry Kalplerin durduğu anlar.(Yarı final maçından sonra yapmıştım) ------------------------------------------------------
DoHaVO Flood için özür dilerim bunlarda benden: Bunlarda E71 için duvar kağıtları.Eğer isterseniz yazıyı istediğiniz gibi yaparım. Mamadou Niang Duvar Kağıdı
DoHaVO Sağol, diğer Fenerbahçe oyuncularını bulup diğerlerinide yapmayı düşünüyorum...Bunlarda indirme butonu sade abartısız boyutunu istediğiniz gibi ayarlayın.
Shadow.ewbg Flood yapıcam yöneticilerden özür diliyorum,DoHaVO indirme site adreslerinden fileserve adresini yapabilir misin,daha önce yaptığın gibi?
Mr.Danger Eski avatarlarımdan isteyen olursa kullanabilir. İsimsiz Sürüm Daha önce paylaştığımı hatırlamadığım eski bir wallpaper çalışmam.
ibbo123 Aslında fazla kesim yapmıyorum.Gezinirken kesmenin moda olduğunu görünce birkaç tane kesip koyayım dedim.:D
Mr.Danger AhKan: Çalışırsan daha güzelleri olabilir. DoHaVO: Arkaplanlara fazla obje koyuyorsun azaltmalısın bence.
DoHaVO aslında bunu bilerek yapıyorum ama sizin gözünüze hoş gelmiyorsa azaltırım tabiki de.Birde elinde Trabzonsporun 2011 için tasarladığı kaleci formasındaki yuvarlak pattern/textureden olan var mı?