wormY Pek Güzel Olmadı Ama , Acemi Birisi İçin Hiç de Fena Değil :) Adrian Mutu Shoptan hiç anlamam öncelikle bunu söyliyim emeğine sağlık ama arka fonta artemio franchi'yi koysan daha iyi olurdu.
wormY Güzel bir photoshop çalışması hakkaten. Kafam yerinde değil fotoğraflarınız yerine photoshop bölümüne koymuşum
The_Eagle Bayağıdır uğraşmamıştım photoshop'la, dedim bir şey yapayım ama wallpaper yapasım falan da gelmedi. Farklı bir şey olsun dedim ortaya bu çıktı
Mr.Danger Uzun süredir çalışmalarımı paylaşmıyordum,konuda baya boş kalmış canlandırmak istedim. Dünya Kupası içerisinde paylaşmak istediğim yeni bir çalışmam var ; Onlar elensede unutulmayanlardan olacak...
terZoo 2 günlük bir uğraşın ardından sonunda çalışmamı bitirdim.Güzel olsada olmasada gerçekten çok büyük bir emek istiyor.Ayrıca bu çalışmayı yapmasını bana öğreten Umut NADERİ(ShevaESES) arkadaşıma da teşekkür ediyorum...İnşallah beğenirsiniz
Hyperion terZoo bence çok iyi olmuş başlangıç için, ben de böyle bir şey yapmak istiyorum da yaparken hangi araçları kullanıyorsun :)
terZoo Pentool ile brush :D Şöyle oluyor ki Pentoolu seçiyoruz ve yukardaki menüden path'ı seçiyoruz sonra resmin çizilcek yerlerini çizdikten sonra resimdeki gibi stroke patch diyoruz yine resimdeki gibi karşımıza gelen menüden brush seçeneğini seçiyoruz ancak brush seçeneğini seçmeden ana rengimizi siyah veya çizgi hangi renk olsun istiyorsak seçiyoruz ve fırça kalınlığı 3px olmalıdır.Sonra da içini boyuyoruz bu kadar :D Bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Hyperion Pentool ile brush :D pentoolu seçim için mi kullanıyosun yani kıvrımları filan kendin yapıyosun diil mi, pen toolun böyle kendi kendine kıvrılma olayı var ya bi de
terZoo Pentool ile brush :D pentoolu seçim için mi kullanıyosun yani kıvrımları filan kendin yapıyosun diil mi, pen toolun böyle kendi kendine kıvrılma olayı var ya bi de http://yeni.soccercenter.net/forum-konu-goster/Cizgi-Calismasi_150999/m-1715360/
Hyperion Krampona ve armaya edit yaparsan çok güzel olacaktır.Eline sağlık. ya öyle küçük detaylarla çalışmak epey eziyetli oluyor, inşallah biraz daha profesyonelleşince yaparım onları :)
terZoo Hyperion çalışman güzel ama göz ve burunları bu çalışmalardaki gibi yaparsan daha iyi olur Bu arada bunlar da yeni çalışmalarım arkadaşlar için yaptım