R.onaldo Orjinal Mesajı Yazan: Freak. Orjinal Mesajı Yazan: R.onaldinho Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: R.onaldinho Kanenin üzerine Rey Mysterio yüzü ilk çalışmam henüz hatalar olabilir.. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum,yorum yapınki iyi mi kötü mü? Bileyim ve hatalarım "Var" ise söyleyin bir dahaki çalışmamda düzeltmeye çalışayım !!! Sen yenisin galiba. Photoshop'ta yeniyim
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: R.onaldinho 3'ü Bir Arada :) Çalışmanın ne anlam taşıdıgını anlamadım ama kesim iyi olmamış. Ve renk uyumuda.
Mr.Danger Orjinal Mesajı Yazan: MaDkiLL İlk imza çalışmamı yapıyorum. Yorumlarınızı esirgemeyin... Çok boşluk var.Benim bi kaç sayfa önce Rossi çalışmam vardı ona bakarsan daha güzel şeyler aklına gelebilir.
MaDkiLL Tamam abi, dediklerini dikkate alacağım. Bu da bir diğer photshop çalışmalarım: İlk Hâli: İkinci Hâli: İlk Hâli: İkinci Hâli: Umarım beğenirsiniz...
Dio Hudson İmza çalışmanda çok boşlu var.Totti'yi biraz daha ön plana çıkarsaydın ve oyuncuyla arkaplanı biraz daha uyumlu hale getirseydin daha iyi olabilirdi.
wickedqame Yorumun için saol. __________________ pek güzel olmadı ama yinede koyim dedim. Blumer yazarken bitane m fazla olmus görmemezlıkten gelin.
Dio Hudson Abicim tek kelimeyle mükemmel bir çalışma olmuş herşey çok hoşuma gitti yani bu güzel olmuş falan diyemiyicem:)
MaDkiLL Orjinal Mesajı Yazan: Immune Orjinal Mesajı Yazan: ahmetytm Theo Walcott; Bunu beğendim.Eline sağlık. Bence de çok şık olmuş.
MaDkiLL Orjinal Mesajı Yazan: Axl Uzun zamandır Photoshop yapmıyordum.Biraz paslanmışım :) Son çalışmam: Çok kaliteli olmuş. Emeğine sağlık...