Zombie Ali Öyle çok çalışma yapamıyorum ben çok acemiyim bu konuda. Arda'nın bu resmi çok hoşuma gitti bende denedim bişeyler yapmayı; Avatar yapmayı düşünüyorum. :p
Zombie Ali Ve evet ilk imza çalışmamı da yapmış bulunmaktayım. :D Yardımları için Çağatay'a teşekkürler. Eksiklerimi belirtirseniz sevinirim. :P
Exvision Resimlerin boyutlarını küçültürken eşit şekilde küçültsek daha iyi olur Ali. Eğer Photoshop kullanıyorsan Scale yaparken Shift tuşuna basılı tut ve köşelerden büyültüp küçültmeler yap. Eşit oranda yapacaktır bu şekilde. :D
Zombie Ali Bak ya. :mad: İşin ustası varmış burda ama benim haberim yok. :D Sağol abi önümüzdeki yıl yapacağım imzada dediklerini yaparım artık. :P
MaDkiLL Orjinal Mesajı Yazan: Zøмbiε™ Ve evet ilk imza çalışmamı da yapmış bulunmaktayım. :D Yardımları için Çağatay'a teşekkürler. Eksiklerimi belirtirseniz sevinirim. :P İmza çalışması çok güzel Ali abi. Peki, bu sitede imzalara resim koymayı düşünüyor musunuz? Bunu merak ettim, sen de böyle bir çalışma yapınca. Emeğine sağlık...
Mr.Danger @ahmetytm Her zamanki gibi süper :p @Ali 4 Parmak olmuş Baros yazık :D Kolunun alt kısmı ve sağ taraf biraz emanet durmuş ama kesim işlerini bende sevmem biliyorsun :p
Dio Hudson Baros'un eller sorunlu:)onun dışında ilk çalışmaya göre güzel bence Ahmet abi zaten sanin çalışman her zamanki gibi harika:)
Moussa @ ahmetytm Ahmet abi eline sağlık süper olmuş. @ Zøмbiε™ Ali abi eline sağlık güzel olmuş.Kesim ise ilk yapışına rağmen orta düzeyde birşey olmuş.Sen daha iyilerini yaparsın.Eline sağlık
Neo Orjinal Mesajı Yazan: Semih S. @ ahmetytm Ahmet abi eline sağlık süper olmuş. @ Zøмbiε™ Ali abi eline sağlık güzel olmuş.Kesim ise ilk yapışına rağmen orta düzeyde birşey olmuş.Sen daha iyilerini yaparsın.Eline sağlık Torres F. sin sen değil mi?
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Cagri_ Eski bir çalışmam kötü ama:o Çağrı kendini baya geliştirdin bravo. çok güzel yapmışsın.