Dio Hudson Son olarak şimdiki avatarımı yaptım.Kolay ve güzel bir çalışma oldu.Beğenen olursa istek alabilirim.Ama istediğiniz resmi siz belirlerseniz daha iyi olur. EDİT: İlk arkaplan çalışmam http://img33.imageshack.us/my.php?image=messiarkaplan12.jpg
Mr.Danger Açıkçası pek ps var gibi gözükmüyor.Senin avatarınla kendim birşeyler yaptım.Birinde "Mr.Danger" yazıyor,diğerinde yazmıyor,istersen yazmayanı kullanabilirsin.Umarım beğenirsin.:rolleyes:
Dio Hudson Orjinal Mesajı Yazan: Mr.Danger Açıkçası pek ps var gibi gözükmüyor.Senin avatarınla kendim birşeyler yaptım.Birinde "Mr.Danger" yazıyor,diğerinde yazmıyor,istersen yazmayanı kullanabilirsin.Umarım beğenirsin.:rolleyes: Teşşkür ederim ama şu anki iyi. @Freak. : Çok güzel bir çalışma olmuş.Ellerine sağlık
Hqmi Şimdiki avatarımı yaptım. :) Photoshop cd'mi kaybetmiştim, formattan sonra gitti. En sonunda indirdim.
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Freak. Uzun zaman sonra yeni bir çalışma: Yazı fazla canlı durmuş sanki. Güzel olmuş elıne sağlık
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Freak. Çok sade olmuş sanki. Biraz öyle oldu yapacak bişey bulamadım.
Freak. Light tex kullansaydın keşke biraz üzerinde. Hem daha canlı olurdu hem de sadelikten kurtulurdu çalışma.