ahmetytm Orjinal Mesajı Yazan: Turkish_Rapper Devamı gelecek istek alabilirim ama acele olmasın ;) Taçsız KRAL METİN OKTAY... Tek aşkıydı Galatasaray Senin gibi cimbomluyu... Unutur mu Bu taraftar... [/ v2. Bu da 2. versiyonun 1024 x 768 hali(foruma büyük fotoğraf koymamak için linkini veriyorum...) http://chatlak17.googlepages.com/sereftirss1024.jpg sen bunları daha önce koymuştun diye hatırlıyorum??..!!
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Canturk. Freak.'ın verdiği texlerle C.Ronaldo yaptım. Şu tex ne kadar popüler oldu:) Güzel olmuş ama Ronaldo ön plana çıksın. Daha güzel olur. Benim Arda falan nasıl olmuş hatam varmı bişiler söyleyin:D
Hqmi **Senin Arda'da güzel ama kesimde ufak tefek hatalar var önemli olmayan :) Onun dışında güzel olmuş.**
wickedqame Sol tarafta omzunda küçük bi parça kalmış. Görünmüyo zaten. Bide elinde biraz problem var. Yorumun için sağol.:)
ahmetytm Bu aralar montajada merak sardım 2 montaj çalışmam.Genellikle online ligler için istek alınıyor arada bir ben de canım sıkıldığında el atıyorum;
adu @wickedqame - Arda güzel görünüyor kesimdeki hatalar dışında. Ama dikkat ettiğim kadarıyla çalışmalarında hep koyu tonlar kullanıyorsun, biraz daha açıklarını kullansan daha güzel çalışmalar çıkarabilirsin.
wickedqame Sağol dikkat edicem. Photoshopta daha keşfedemediğim yerler var onları denedim. Arkaplanlada baya uğraştım güzel oldu ama yazı hoş durmadı gibi.
UtkUguR CR7; Arda Turan: Kendi Tempimden; Guilherme Avatar; Bülent Korkmaz Avatar; Arda Turan Avatar; Ve En Son Yaptığım; Sergio Kün Agüero: Tıklayın Büyür.
Mr.Danger **Utku Arda süper olmuş eline sağlıkta diğerlerini pek beğenmedim.wickedgame FIFA 09 yazısının kesimi baya kötü duruyor özellikle 1.F harfine bak.**
Freak. @wickedqame: Gayet güzel çalışmalar çıkarmışsın. Özellikle Lincoln çok iyi olmuş. Kesimlerde ufak tefek hatalar olur ama çalışmanda pek göze batmıyor. Ellerine sağlık.
wickedqame Mr. Danger, FIFA yazısını kesmedim. Kesmek uzun sürer, direk koydum. Pek göze batmıyo. sıkıntıdan yaptığım çalışmaydı bu. Freak. yorumun için sağol.
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Ham1 Bence hiç bir sorun yok. Güzel olmuş. Bir tanede Pes bekliyoruz :P Emeğine sağlık :) Pes'te yaparız:) Yorumun için sağol.
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Canturk. Wayne Rooney Canturk fena olmamış ama arkaplanı kendin yapmayı dene. Yazı fontunuda daha güzel seçebilirdin. Pes2010 :)