ahmetytm Lionel Messi; Andres İniesta; Kevin Garnett; Arkadaşlar isteklerini unuttuklarım varsa pm atsınlar bana gerçekten çok yoğunum boş bulduğum zamanlarda yapmaya çalışayım..
.NecromanceR. Ahmet abi texturelerini gönderir misin?Resimlerinde çok kaliteli oyuncuları google'a normal ismini yazıp mı buluyorsun görsellerden?
ahmetytm abicim sana güzel bir tex paketi bulayım linki vereyim tamam mı ;).(Bende ki texlerin yani)Google'da yaz oyuncu isimlerini tüm sayfalara bak kaliteli olanları bulursun.Ya da bazı sitelerde arşiv bölümlerinde maçlarda çekilmiş fotolar oluyor onlarda da kaliteli bulabilirsin ;)..
.NecromanceR. Orjinal Mesajı Yazan: ahmetytm abicim sana güzel bir tex paketi bulayım linki vereyim tamam mı ;).(Bende ki texlerin yani)Google'da yaz oyuncu isimlerini tüm sayfalara bak kaliteli olanları bulursun.Ya da bazı sitelerde arşiv bölümlerinde maçlarda çekilmiş fotolar oluyor onlarda da kaliteli bulabilirsin ;).. sağolasın ahmet abi bekliyorum:p
el kun Ahmetytm'in yanında bunlar glgede kalacak ama: Fenerbahçe İmza 1 Fenerbahçe İmza 2 Fenerbahçe İmza 3
Venom **Özellikle 1. yi beğendim Şükrü, Kontrast çok dikkat çeken bir faktör oluyor imza çalışmalarında.**
el kun Orjinal Mesajı Yazan: The Unforgiven Özellikle 1. yi beğendim Şükrü, Kontrast çok dikkat çeken bir faktör oluyor imza çalışmalarında. Saol Yasin abi;) Frank Lampard
ahmetytm daegon çalışmaların güzel devamını bekliyorum ;).. Dj buraq son isteğinde hazır.Ama yaratıcılığımın bitti bir çalışma oldu nasıl bir tasarım yapmam gerektiğini düşündüm birşeyler yaptım.En zor olanda heralde lincoln resmi bulmak oldu.