ahmetytm Orjinal Mesajı Yazan: .SpideR. Vay vay ne güzel olmuş!:) Bide Delgado ve Holosko için yaparmısın? Mümkünse aynı kare içinde olsun. Masaüstü için İsteğin alındı Holoskonnun güzel bir resmini bulup kestikten sonra halledeceğim.Delgado buldum fakat güzel holosko resmi bulamadım yakında hazır olur ;)!
ahmetytm Orjinal Mesajı Yazan: .SpideR. Vay vay ne güzel olmuş!:) Bide Delgado ve Holosko için yaparmısın? Mümkünse aynı kare içinde olsun. Masaüstü için BJK1; BJK2;
Venom **Yine çok güzeller, madem istek alıyorsun; zahmet olmazsa Kewell-Arda-Lincoln-Baros dörtlüsünden güzel resim bulabildiklerini de böyle bir çalışmada toplayabilirsen sevinirim **
ahmetytm BJK UPTADE; BJK UPTADE 2; @Venom istediğini aldım güzel resimler bulduktan sonra hemen hazırlayacağım!!
ahmetytm Orjinal Mesajı Yazan: Venom Sağol, BJK nin v2 si çok daha güzel olmuş. 2 kesim yaptım diğer ikisini akşam halledip yapacağım en geç yarın sabaha hazır olur.Malum bayram gelen giden oluyor ;)!
Mustang.Q7_ **Birde Ronaldo ve Torres'in birarada olduğu parlak ama çok parlak ollmayan bir masaüstü çalışması yapabilirmisin?**
03Gs1905 Mümkünse Kewell-Baros-Arda-Lincoln parçalı formalı resimleriyle. Beyaz oval logo kullanarak arkada aslan siletiyle 1024*786 ebatlarında olacak şekilde yapabilirsen beni ziyadesiyle mesut etmiş olacaksın.
ahmetytm Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Mümkünse Kewell-Baros-Arda-Lincoln parçalı formalı resimleriyle. Beyaz oval logo kullanarak arkada aslan siletiyle 1024*786 ebatlarında olacak şekilde yapabilirsen beni ziyadesiyle mesut etmiş olacaksın. Parçalı forma ile utgun resimlerini bulursam tabii ki de yaparım!
ahmetytm Orjinal Mesajı Yazan: .KakA. Birde Ronaldo ve Torres'in birarada olduğu parlak ama çok parlak ollmayan bir masaüstü çalışması yapabilirmisin? Masaüstü pek hoşuma gitmedi acele yapmak zorunda kaldım ona ek olarak imza yaptım buyur.. Masaüstü; İmza;
Mustang.Q7_ Abi süpersin be! Gerçekten müthiş. Teşekkürler. EDİT: Ya şimdi bişey daha istiycemde, neyse.. Çok fazla olurum herhalde.
ahmetytm Orjinal Mesajı Yazan: Sergio Leonel Aguero Yine güzel bir çalışma olmuş. Senin isteğin gözümden kaçmışım kusura bakma seninkini de yapacağım tamam :)!