Tearaway bişeyler yannış gibi duruo ama ne ? sanırım fotolaları kaliteli seçemediğin için birde renk uyumlarını yapamıyorsun gerisi süper
ahmetytm Son yaptıklarımda kıvamı tutturdum ve onlarda renk sorunu yok.Fotolarıın hepsine render uyguladığım içindir yani kaliteli gelmiyordur.Yani resimleri iyi seçiyorum ;).yorum için saol!:)
Mustang.Q7_ **Guiza güzel olmuş. Ama bu Fenerbahçeye geldiğinden beri ancak 1 gol attı( galiba,2'de olabilir ) ozamanda yanlış hatırlamıyorsam ok işareti yapmadı.**
el kun elNiNo9_ saol yorumun için.ahmetytm Henry'de güzel olmuş;) G.Saray'lılar için Kewell Steven Gerrard
ahmetytm Cesc Fabregas Hard V1; Cesc Fabregas Light V2; Karim Benzema V1; Karim Benzema V2; Karim Benzema V3; Benzema & Torres v1; Benzema & Torres v2; 19 EKİM 2008 PAZAR(GÜNCELLEME :)) Robinho (Benim imza boyutum ); Robinho(Normal İmza boyutu);
ahmetytm Bir siteden imza istek almıştım yaptım onu da yayınlamak istedim burada ya da onun yerine kendim için yaptığımı yayınlayayım :)..Eğer kendisi için isteyen olursa bana özelden veya bu konudan istek belitsinler; İmza; İmza;
.NecromanceR. Semih alex ve güiza için yapsan güzel olur aslında 3'ü birlikte olsun Bide arkaplan resimlerini gönderir misin
ahmetytm arkaplanları ben kendim yapıyorum..Yani hazır arkaplan değil onun için arkaplanlar elimde hazır olarak yok gördüğün gibi var yani direk bu çalışmalar.İsteğini alıyorum şu an ödev yapma zorunda kaldığım için yapamayacağım ama en yakın zamanda hazır olur.;)
ahmetytm Zor oldu 3 futbolcuyu sığdırmak boşluk kalmasını istiyordum efekt olması için ama buyur _HandOffDeath_;