arkadaşlar ultra mp3 kullananlar için söylüyorum ultra mp3 teki ses kalitesi ve yükseliğiyle aynı ölçüde müzik dinleyebilirsiniz bu oggplay le.. tabiki bu olayı bilen çok kişide var ama ben boyutlarla ilgili bazı şeyler söylemek ve konuyu biraz daha açmak istiyorum..
oggplay i forumda aratıp çok rahat bulabilirsiniz ve telefonunuza kurabilirsiniz..
işin biraz karışık tafafı mp3 ü ogg ye çevirmek ama korkmayın çokta zor değil. birkere öğrendiğinizde çok rahat ve çok memnun kalabileceğiniz bir olay..
google da adensoft+audio+converter+download diye aratın bu proyu indirebileceğiniz bir sürü adres çıkacak karşınıza.. indirin ve kurun. kurduktan sonra (add) tıklayıp çevireceğiniz şarkıları seçin. toplu çevirimde yapabilirsiniz. şarkıları seçtikten sonra options kısmını ogg ye getirip ayar kısmındanda ogg nin bütün seviyelerini en düşüğe çekin ve convert deyin.. işte bu kadar.. artık 4,5 mb büyüklüğündeki bir mp3 ü 600-700 kb ye düşürdünüz ve ortalama 32 mb lik kartla 40-45 şarkı dinleyebilirsiniz... ultra mp3 ten kalite olarak bir gram bile düşük değil ve 6-7 kat daha küçük.. ben çok memnunum herkesinde kullanmasını isterim.. saygılar..