mus_efe arkadaşım gibi herkes becerenediği için açtım topic'i :D neyse başıyoruz
evet arkadaşlar elimden geldiğince anlaşılır ve kolay anlatmaya çalıştım umarım işinize yarar...
ilk önce bilgisayarımıza winamp 5.08d yüklüyoruz... www.winamp.com 'da anasayfada karşımıza çıkıyor.. resimleri takip edelim...
-----------------------------------------------------

download diyoruz

get free seçiyoruz

full dedikten sonra bilgisayarımıza winamp ı kuruyoruz yüklerken ayarlarda bir değişiklik yapmamanızı tavsiye ediyorum..

winamp ı açtıktan sonra resimde işaretli olan "media library" e giriyoruz...
------------------------------------------------------

ilk önce sol taraftaki "internet radio" ya tıklıyoruz.. sonra "refresh" yapıyoruz kısa bir süre sonra liste doluyor dinlemek istediğiniz radyo kanalının üstüne gelip "play" deyin.. kısa bir süre sonra radyonuzu dinleyin....
------------------------------------------------------

tv izlemek için yine media library'den bu sefer internet TV ye giriyoruz ve karşımıza resimdeki ekran geliyor izlemek istediğiniz kategorileri seçin ve "close" a basın... adult falan seçmenizi tavsiye etmiyorum :D:D
-------------------------------------------------------

close dedikten sonra karşınıza bu ekran geliyor yine "refresh" deyin ve izlemek istediğiniz tv nin üstüne tıklatıp "play" deyin.... keyifli seyirler....
umarım beğenirsiniz..