dogusakpinar arkadaşlar yeni yapacağınız patch için belki duymuşsunuzdur ama elvir baljiç futbolu bıraktı
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: HeraThorN! Sevgili NecromanceR İyi niyetin için teşekkürler ama sınırlaması olmayan 1 server yok mu, biz ne yapalım şimdi? Bilerek oraya koydum, çünkü benim verdiğim 5.0.2 içindi. 5.0.3 için daha yayınlamadım. Yayınladığım zaman kendi serverımıza atacağım merak etmeyin. Biraz sabır
Pentagram_15 Orjinal Mesajı Yazan: dogusakpinar arkadaşlar yeni yapacağınız patch için belki duymuşsunuzdur ama elvir baljiç futbolu bıraktı Sevgili Boşnak dostumuz vazcaymış, futbolu bırakmayacakmış. Kendisi bizzat "Hatalı bir karardı, düşünmeden söylemiştim. Daha sonra düşündüğümde ve arkadaşılarımla konuştuğumda kararımın yanlış olduğunu anladım" gibi ifadelerle geri dönmüştür. Herkese hayırlı olsun.
dogusakpinar evet ben de dün gazate de okudum. ondan önce de gazatede yöneticilerin bundan sonra vazgeçse de geri almayız diye demeçleri vardı.tam bir fiyasko beni de yalancı yaptılar
alico1907 Merhaba Arkadaşlar Ligleri seçtikten sonra windows'a geri dönme problemini bende yaşıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
GuiNeVeRe ya bu fikstür işini anlamadım.. yeni lig başlattıgımızda 17. haftadan mı başlaycak yoksa en baştan başlayıp her hafta geçtikçe o hafta hangi skorlar alındıysa onlar mı yazacak..
barozar bizde 5.0.0 var bunun ustune 5.0.2 yuklenmesi uygunmudur ya da once varsa 5.0.1 mi yuklenmelidir?acilen cewaplarsanız oyun oynayabilcez...
QuaResmA ya bu 5.02 exe yi başka bir yolla alamazmıyız yada bulamazmıyız data güncellemesini indirelim 1 ay oldu ama daha oynayamadım lütfen yardımcı olun
NecromanceR Yoğun istek üzerine son kez koyuyorum. Link : http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=0IO067DZ6JSFH1BH970VJKJ2PR Çıkan sayfada "1. Click here to download the file now." kısmına tıklamanız yeterli ...
Makaay Yoğun istek üzerine son kez koyuyorum. Link : http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=...FH1BH970VJKJ2PR Çıkan sayfada "1. Click here to download the file now." kısmına tıklamanız yeterli ...
serbay arkadaşlar bi sorunum var nolur yardım... net..framework version1.1.4322 istiyo install için nerdennn bulacam 100 mb olduğu doğrumu doğruysa 45.2 bağlantıyla nasılll indirecem somebody help meeeeeeeeee
Solucan1987 Arkadaşlar ben bu linke tıkladığımda invalid link diyor. Bi türlü oynayamadım şu oyunu. Biri benim emailime atabilirmi acaba exe dosyasını. Emailim: umutgundogan@gmail.com. Şimdiden teşekkürler